Snelle en goede aflevering!
Reactie MKB Lease | Zakelijke lease:
Dank voor deze prachtige score die je hebt gegeven. Geniet van je kersverse mobiliteit :-)
Groetjes, Jorrit namens Team MKB Lease
Groetjes, Jorrit namens Team MKB Lease
Beste Joris,
Super dat je jouw ervaring met ons deelt, dank je wel daarvoor. En des te meer voor je prachtige toelichting op je recente contact met ons.
Veel rijplezier met je nieuwe...
Dank je wel voor je feedback! Wij wensen je veel plezier met je nieuwe auto toe :-)
Hopelijk heb je inmiddels wel ons welkomstpakket ontvangen, met handige spullen rondom je nieuwe leaseauto?...
Wat prettig om te lezen, veel dank voor je mooie feedback!
Geniet van je nieuwe auto en mobiliteit!
Groet, Jorrit namens Team MKB Lease
Dank voor je beoordeling en de tip! Daar gaan we in de toekomst zeker beter op letten, excuses voor het ongemak rondom het verkeerde e-mailadres.
Groet namens Team MKB Lease, Jorrit
Beste Reinier,
Bedankt voor de genomen tijd om je ervaring te delen! Naar aanleiding van je gegeven feedback is er inmiddels ook contact met je geweest en heeft onze account manager een bezoek...
Bedankt voor je leuke vermelding van onze collega's Bob en Glenn! Ik zal de complimenten doorgeven ;-)
Geniet van je nieuwe auto!
Groet, Jorrit namens Team MKB Lease
Dank je wel!
Dank voor je reactie! Dat ervaren we dan in dit geval dan ook maar als positief ;-) En mocht er wel iets zijn, dan weet je ons te vinden.
Veel veilige ritten met je nieuwe auto toegewenst!
Beste Mathilde,
Bedankt voor je bericht en dank voor je enthousiaste woorden!
Veel rijplezier met je nieuwe auto!
Groetjes, Team MKB Lease