9.8 /10

checkbox100% beveelt Mobiel Casino Nederland aan!

Melanie Biem

Heel erg bedankt! Jullie maakte ons evenement onvergetelijk! De roulettetafel, twee (!) slotmachines en het lichtgevende casino sign gaven de ruimte een echte Las Vegas-uitstraling. De professionele begeleiding en aandacht voor detail maakten het dan ook helemaal af. Onze gasten waanden zich in een echt casino en hebben een geweldige avond gehad kregen we te horen!

Jeroen Bakker

Onze pokeravond was een groot succes dankzij jullie! De tafel en accessoires waren van topkwaliteit, en de dealer zorgde voor een professionele maar ontspannen sfeer. Het was een avond vol spanning en plezier waar iedereen van heeft genoten.

Lisa de Koster

Mobiel Casino Nederland bracht echt glamour naar ons evenement! De blackjack- en dobbel-tafel waren een groot succes. De professionele en enthousiaste croupiers maakten het spel toegankelijk en leuk voor iedereen, van beginners tot ervaren spelers. Zeker voor herhaling vatbaar!

Peter van der Linden

Wat een geweldige ervaring! De roulettetafel en pokertafel waren het hoogtepunt van de avond. Professionele croupiers die alles soepel lieten verlopen en een fantastische sfeer creëerden. Onze gasten praten er nog steeds over!

Geweldige begeleiding

Lunatic BV

Wat een leuk concept! We hopen dat jullie volgend jaar weer van de partij kunnen zijn.

Sambal Productions

We hebben al jaren een hele fijne samenwerking met Mobiel Casino Nederland

Dana Thijssen

Knappe croupiers en casinotafels

Sherine & Laurens

We hebben Mobiel Casino Nederland ingehuurd op onze bruiloft omdat we in Las Vegas zijn getrouwd. Het was een groot succes en onze gasten hebben zich vermaakt.

Vitesse Arnhem B.V.

Afgelopen seizoen hebben wij helaas heel wat gokjes moet wagen, daarom hebben wij de degradatie naar de Keuken Kampioen divisie in stijl afgesloten. Het was een grandioos feest met ruim 13 supporters. Als we nog eens moeten gaan gokken, weten we bij wie we moeten aankloppen.

Sammy

Gewoon goed voor elkaar

Invoice BV

We hebben MCN ingehuurd op ons personeelsfeest als entertainment. Het casino was een groot succes en alles is geleverd volgend afspraak.

Luna Geussens

Er werd de hele avond druk aan de tafels gespeeld. Bedankt

Laurenzo van Wijk

Top

Lotte Leeuwenstijn

We hebben dit casino ingehuurd voor ons jaarlijkse personeelsfeest. Het was erg leuk!

Mobiel Casino Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Mobiel Casino Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.8/10
  • checkEerste review geschreven op 29 juni 2017

Mobiel Casino Nederland

Hét mobiele casino op uw feest!

Roggeweg 26

Mobiel Casino Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.8/10
  • checkEerste review geschreven op 29 juni 2017

Mobiel Casino Nederland

Hét mobiele casino op uw feest!

Roggeweg 26

6534 AJ Nijmegen