Geweldig eindejaarsfeest gehad mede door de toppers van Mobiel Casino Nederland. Professioneel van begin tot eind. Het was super, bedankt!
Pim Bilden
Alles geleverd volgens afspraak. Beetje jammer alleen dan de DJ niks te doen had omdat iedereen bij de casinotafels stond ;)
Landal Stroombroek BV
Fantastisch, goede en duidelijke communicatie vooraf en tijdens het evenement. Professionele begeleiding en kwalitatief goed materiaal.
Prettig contact
Meinders Catering
Prima, mooi op tijd! Leuke jongens, kleine aandacht punten niet spelen met je mobile als er even geen gasten zijn!
Positieve ervaring met Mobiel Casino. Goed verzorgd, aardige croupiers. Leuke personal touch door de de 'dollarbiljetten' te voorzien van het logo van de klant.
Zeer professioneel, ruim op tijd aanwezig voor de opbouw. Volledig ontzorgd.
Super Leuke en gezellige avond gehad. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Toppers
Erik Ensing
MBC NL ingehuurd voor ons trouwfeest. Mooie tafels en ervaren/leuke croupiers. Gasten hebben zich erg vermaakt!