Klantenservice
Levertijd
Informatie op de site

Diverse aankopen en huur van duikspullen. Iedere keer prima geregeld en verzorgd.

Productkennis en klantvriendelijkheid

Roger Kisters

Snelle service. Binnen enkele dagen was het artikel binnen.

Het " bubbels" system ervaar ik als zeer positief. Geeft je de mogelijkheid om artikelen met korting te kopen.

Eric

Een winkel waar je je altijd welkom voelt. Je wordt er niet op je huid gezeten met vragen maar als je die hebt is er altijd iemand die antwoord kan geven of het voor je wilt opzoeken.

Breed assortiment en vakkundig advies

Wat meer keus in licht zichtbaar misschien. Verder nog niet kunnen ontdekken

Raymond Markus

Ik heb het heel leuk gehad tijdens de duiken met Moby Dick, het was natuurlijk ook erg leerzaam. De leraren spreken met enthousiasme over hun vak en geven ook goed les.

Goede lesgeving

John van der Laan

Zeer goed

Snelle en correcte levering

Zou zo snel geen verbeterpunten weten.

Uitstekend! Makkelijk bestellen, lage prijzen. Prima Service.

Ik had een verkeerder interface kabel besteld. Dit werd opgemerkt en na contact gecorrigeerd. Prima!

Zou het niet weten!

Super. Alles goed geregeld

Heel snel kreeg ik al bericht dat mijn besturing werd verzonden. Vandaag besteld is bij moby dick echt morgen geleverd. ?

Wesley Steehouwer

Positief, echter had ik het pakket een dag eerder verwacht. Ik had ruim voor 16:00 alles voldaan en pas 2 dagen later het pakket in huis.

Goede website

Duidelijk zijn over de bezorgtermijn van dus 48uur ipv 24.

Reactie Moby Dick:

Hallo Wesley,
Hallo Wesley,
Hartelijk dank voor je review. Echter was het door jouw bestelde product niet op voorraad en was daar de verwachte levertijd 1-2 werkdagen voor. Dit kon je zien op de productpagina, waar we voor elk product de voorraad en levertijd bijhouden. We hebben dit product op dit moment weer niet op voorraad, dus het ziet er nu net zo uit als toen je bestelde:https://www.mobydick.nl/suunto-d6i-novo.html
We hopen dat je veel plezier hebt van je duikcomputer!
Martin
Duikcentrum Moby Dick

Hans Meijlis

Uitstekend

Sup klantgerichtheid en eerlijkheid. Ze verkochten mij een goedkoper product omdat dit beter was dan het bestelde!

Geen, keep going!

Positief

Er is geleverd wat ik heb besteld. Ook de levertijd was verrassend snel

Tot zover geen verbeterpunten