Klantenservice
Levertijd
Informatie op de site

Mobydick.nl

Goeie aanbieding, fijn dat er per categorie van producten ook een uitleg staat over wat belangrijk is bij de aanschaf van producten

Uitstekend

Item besteld, bleek niet op voorraad te zijn, kreeg een duurdere versie voor in de plaats. Top!

Ik ben zeer tevreden.

Bij het bestellen was niet duidelijk welke kleur er besteld kon worden. Dm chat dit aangegeven. Binnen 5 minuten was de site geupdate en kon ik de juiste snorkel bestellen

Niet alle kleuren van de snorkel (afbeelding) kwamen overeen met die je kon bestellen. Het gaat hierom de SEAC sub dry 360

Reactie Moby Dick:

Danku voor uw feedback. De Dry 360 snorkel had inderdaad niet de goede kleuren als opties, dit hebben we direct aangepast na uw verzoek in de chat. We hebben inderdaad maar 5 van de 7 kleuren als... Danku voor uw feedback. De Dry 360 snorkel had inderdaad niet de goede kleuren als opties, dit hebben we direct aangepast na uw verzoek in de chat. We hebben inderdaad maar 5 van de 7 kleuren als foto staan, ik ga zo eens op zoek naar foto's van de twee missende kleuren.

Mick

Super.

Super service, en bekwaam personeel.

Trimix station :)

Nick Reinderink

Duidelijk

Super snelle service!

GEEN

Keurige behandeling en goed advies.

Zeer vriendelijke en deskundige uitleg gekregen bij de aankoop/omruilactie.

Bij de online aankoop van de softbelt heavy duty staat onvoldoende duidelijk aangegeven wat de totale lengte van de gordel is of wat de omvang van het lichaam is in relatie tot de m-l-xl benoemingen... Bij de online aankoop van de softbelt heavy duty staat onvoldoende duidelijk aangegeven wat de totale lengte van de gordel is of wat de omvang van het lichaam is in relatie tot de m-l-xl benoemingen van de gordel. Dat had een ruilactie kunnen voorkomen.

Reactie Moby Dick:

Bedankt voor uw feedback. Ik probeer deze informatie net online te verkrijgen maar zonder succes. Ik zal de loodgordels zelf opmeten en deze informatie op de site erbij zetten zodat dit omruilen in... Bedankt voor uw feedback. Ik probeer deze informatie net online te verkrijgen maar zonder succes. Ik zal de loodgordels zelf opmeten en deze informatie op de site erbij zetten zodat dit omruilen in de toekomst hopelijk niet meer nodig is!

Kristel

Overzichtelijk en duidelijk!

Vorig jaar ook wat besteld via de site en gebeld om spullen versneld geleverd te krijgen. De service was geweldig!