Klantenservice
Levertijd
Informatie op de site

Aly

Duidelijk en overzichtelijk, makkelijk te vinden wat je zoekt.

Overzichtelijke site

Ik had een batterijtje besteld voor een Cobra en had verwacht dat het in een "noppenfolie" envelop verstuurd zou kunnen worden. Het kwam echter in een doosje. Dat is extra duur. Misschien hebben... Ik had een batterijtje besteld voor een Cobra en had verwacht dat het in een "noppenfolie" envelop verstuurd zou kunnen worden. Het kwam echter in een doosje. Dat is extra duur. Misschien hebben jullie andere ervaringen. Maar verder alles oké!

Reactie Moby Dick:

Bedankt voor uw feedback. Wij gaan aan de slag om alle kleine items zo op de site te zetten dat het systeem ze automatisch herkent als geschikt voor een brievenbuspakje.

Petra

Goede informatie en groot aanbod.

Vriendelijke en snelle levering.

Mobyshop.nl

Directe feedback wanneer bestelling zou komen

nee

Dennis

Het horlogebandje had makkelijk met een brievenbuspakketje gekund (€3,95), het kwam echter in een doosje waardoor de bezorg kosten duurder worden (€6,96)

Duidelijk, gebruiksvriendelijk

Veel keus in producten.
Zeer snelle levering.
Levering in herbruikdoos.

Vrij hoge verzendkosten.

Reactie Moby Dick:

Bedankt voor uw feedback! Wij bieden gratis verzending aan vanaf een bestelling van €25. Daaronder vragen wij inderdaad 6,75 verzendkosten.

Heldere vlotte website

Fijn dat er de tijd voor je wordt genomen om tot een goede keuze van materiaal te komen. Ga zo door!!

Niet alle artikelen die in de winkel te koop zijn staan op de webshop.

Reactie Moby Dick:

Bedankt voor uw feedback. Wij zijn inderdaad druk bezig om alle artikelen op de website te plaatsen. Mocht u interesse hebben in een item dat nog niet op de site staat kunt u ons hierover altijd... Bedankt voor uw feedback. Wij zijn inderdaad druk bezig om alle artikelen op de website te plaatsen. Mocht u interesse hebben in een item dat nog niet op de site staat kunt u ons hierover altijd bellen of mailen en dan zorgen wij dat dat artikel zsm uw kant op komt.

Duidelijk,

Aftersales is niet van toepassing geweest. Tijdens bestellingplaatsen had ik moeite om naar winkelmand te gaan, sprong elke keer weg.

Reactie Moby Dick:

Dank voor uw feedback. Als u op 'winkelwagen' klikt in de top bar komt u gelijk in de winkelwagen terecht zonder dat er iets wegspringt.

Geert

Wat ik zocht vond ik snel

duikspullen waar je naar op zoek bent zijn hier op voorraad en in mijn geval de volgende ochtend reeds afgeleverd
kan niet beter!

ga zo door

Ingrid

Duidelijke info op de website, snel contact op informatievragen via email

Super service! Moby Dick verdient met recht een 'warme douche'!
Tony, bedankt voor het toesturen van de nieuwe flippers, mijn dochter is er heeeeeel blij mee:-)

Geen, goed en snel contact en meedenken met de klant. Moby Dick help daar waar mogelijk!

C. Stakenburg

De snorkel die ik besteld had en volgens de site op voorraad was bleek niet op voorraad te zijn, we kregen een andere gelijkwaardig aan maar was wel duurder, daarvoor was geen bijbetaling nodig en... De snorkel die ik besteld had en volgens de site op voorraad was bleek niet op voorraad te zijn, we kregen een andere gelijkwaardig aan maar was wel duurder, daarvoor was geen bijbetaling nodig en dat noem ik service.

Wij hadden in de winkel geen prettige ervaring. Wij waren nieuw en nog niet bekend met alles, mijn zoon was beginnend duiker. Werden niet prettig geholpen; de persoon wist ook niet wat we nodig... Wij hadden in de winkel geen prettige ervaring. Wij waren nieuw en nog niet bekend met alles, mijn zoon was beginnend duiker. Werden niet prettig geholpen; de persoon wist ook niet wat we nodig hadden aan lood e.d. en ging uiteindelijk verder met andere klant. Wij zijn toen weggegaan. Dit is nu meer als een jaar geleden.

Reactie Moby Dick:

Bedankt voor uw review. Onze excuses dat u destijds niet goed bent geholpen in onze winkel. Wij hebben inmiddels een andere personele bezetting en hopen u bij een volgend bezoek wel goed van dienst... Bedankt voor uw review. Onze excuses dat u destijds niet goed bent geholpen in onze winkel. Wij hebben inmiddels een andere personele bezetting en hopen u bij een volgend bezoek wel goed van dienst te kunnen zijn.