Klantenservice

Goed overzichtelijk

Super snelle levering

Duidelijke overzichtelijke site

Snelle levering, duidelijk verhaal

Alle producten op de site zetten

Reactie Moby Dick:

Dank voor de review. Wij zijn druk bezig om alles op de site te zetten en hebben wekelijks weer enkele tientallen producten erbij op de site. Mocht u interesse hebben in een product dat toch nog... Dank voor de review. Wij zijn druk bezig om alles op de site te zetten en hebben wekelijks weer enkele tientallen producten erbij op de site. Mocht u interesse hebben in een product dat toch nog niet online staat kunt u ons altijd mailen of bellen en dan kijken wij of wij deze voor u kunnen bestellen of in de fysieke winkel op voorraad hebben.

Goede en duidelijke informatie

Geweldige service en snelle levering

Joost

Helder

Het bestel gemak en heel veel uitvoorraad direct leverbaar
Vriendelijk en behulpzaam

Blijf dit niveau van service en klant vriendelijkheid vasthouden

Dick

Ruime keuze qya assortiment, professionele uitstraling van site en verstand van zaken.

Was goedkoopste verkoper ten opzicht van andere online winkels voor zelfde artikel. Verder ruim assortiment.

Gratis leveren.

Reactie Moby Dick:

Bedankt voor uw review. Wij leveren gratis vanaf een orderbedrag van €25, waar onze concurrenten dat vanaf €50 of hoger pas doen.

Mij is niet duidelijk wat hier gevraagd wordt?

Assortiment, heldere presentatie van de artikelen.

Wat meer betaalopties: credit card, PayPal zou fijn zijn.

Reactie Moby Dick:

Dank voor uw review. Wij hebben Paypal intussen toegevoegd als betaalmethode. U kunt hier ook uw creditcard aan koppelen indien gewenst.

Helaas is nog niet de volledige collectie online.
Geen track & track ontvangen voor zending.

zeer klantvriendelijk. actief betrokken bij order.

- track & trace naar klant zodat die weet wanneer hij voor ontvangst thuis moet zijn
- ook de (kleine) accessoires op de website vermelden

Reactie Moby Dick:

Bedankt voor uw review. Wij zijn druk bezig om alles op onze site te plaatsen. Mist u in de tussentijd een artikel kunt u ons hierover altijd bellen of mailen. En wij versturen altijd een t&t... Bedankt voor uw review. Wij zijn druk bezig om alles op onze site te plaatsen. Mist u in de tussentijd een artikel kunt u ons hierover altijd bellen of mailen. En wij versturen altijd een t&t code naar de klant, onze excuses indien u die niet heeft ontvangen.

Sheila

Ruim voldoende