Ronald van As

Mooi concept, maar wel veel kleine foutjes in de afhandelingen

1 belangenbehartiger voor een investeerder

Prima service

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?

Een prettige ervaring, zeer snel met de communicatie via mail of telefonisch. Snelle afhandeling.

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?

Goede actieve benadering. Proposities zijn juist verwoord en reëel gespresenteerd

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?

Doorlooptijd tussen accepteren van een lening en feitelijke vestiging bij de notaris duurt relatief lang (resulteert in renteverlies). Daarnaast zitten er in het kader van KYC doublures in het... Doorlooptijd tussen accepteren van een lening en feitelijke vestiging bij de notaris duurt relatief lang (resulteert in renteverlies). Daarnaast zitten er in het kader van KYC doublures in het proces.

Johannes Vrielink

Klantvriendelijk, professioneel

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?

vaste notariskeuze eerder delen met klant

Jan Mourik

Niet zo goed

Eerlijkheid

Gerrit

Voordat ik met Mogelijk.nl in zee ging had ik al van andere mensen gehoord dat Mogelijk.nl een betrouwbaar en degelijk bedrijf is. Dat zijn ook mijn ervaringen, men werkt snel helder en duidelijk,... Voordat ik met Mogelijk.nl in zee ging had ik al van andere mensen gehoord dat Mogelijk.nl een betrouwbaar en degelijk bedrijf is. Dat zijn ook mijn ervaringen, men werkt snel helder en duidelijk, geen verborgen kosten of andere zaken achteraf.