SterSterSterHalve sterLege ster

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
Doorloopsnelheid van claim tot passeren akte. Meer objecten aanbieden met een rente vanaf 6,5%, met hogere rentes. Eenmalige kosten afschaffen/verlagen, dit is niet meer marktconform. Adviseur die meekijkt naar grotere passende objecten. Dit uit zichzelf aanbiedt. Super leuk de sapjes die jullie met een verjaardag sturen, tomatensap laten vervallen :).

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Matig

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
Het duurde allemaal veel te lang. Het leek alsof ons project minder belangrijk werd geacht

Goed, duidelijke voorwaarden en heel snel een financier gevonden

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
Als er vertrouwelijke stukken worden toegestuurd via de mail even bevestigen dat deze goed ontvangen zijn

Rob Janssen

Zeer goed

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
Bij eerste gesprek melden dat Mogelijk met een aantal vaste notarissen werkt w.o. NVA Notaris. Dan is het voor koper gemakkelijker om de leveringsakte ook aldaar te laten opmaken.

Yunus Emre Yilmaz

Goed !!

anonymous

Zeer goed en snel geregeld!

Paul Frans Jozef van den Heuvel

zeer goed

M.Yalan

Ze hebben me goed geholpen vriendelijke personeel.

J Boot Beheer

Prima, goed contact en effectief/efficiënt in proces

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
Akte van inschrijving hypotheek niet op laatste moment laten aankomen.

SterSterSterSterLege ster

Een vlotte en goede samenwerking.

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
Management van de afspraken van alle partijen korter opvolgen tot de akte gepasseerd is.

SterSterSterSterLege ster

Mooie investeringsmogelijkheden, waarbij wel een behoorlijk administratief proces komt kijken

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
Graag zou ik zien dat ik meer direct kon communiceren met een vast contactpersoon.

anonymous

Opstarten kost wat werk en tijd. Verder is de hele ervaring tot nu toe (6 maanden) prima. Zorgeloos en betrouwbaar.

Margreet Verhoek

Uitstekend

Peter Bot

Zakelijk maar correct

Iets persoonlijker

Alexandra van der Vecht

Perfect, snel geregeld

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?

Mogelijk Vastgoedfinancieringen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Mogelijk Vastgoedfinancieringen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 17 maart 2021

Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Wilt u geld lenen voor de aankoop van een zakelijk pand? Zo lang het zakelijk vastgoed betreft, kan Mogelijk het financieren. De condities bieden u een grote mate van flexibiliteit! Wij focussen ons op het vastgoed, daarna pas op uw cijfers.

SterSterSterHalve sterLege ster

Zeer goed

Yunus Emre Yilmaz

Goed !!

anonymous

Zeer goed en snel geregeld!

Paul Frans Jozef van den Heuvel

zeer goed

M.Yalan

Ze hebben me goed geholpen vriendelijke personeel.

J Boot Beheer

Prima, goed contact en effectief/efficiënt in proces

Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
Akte van inschrijving hypotheek niet op laatste moment laten aankomen.

SterSterSterSterLege ster

Een vlotte en goede samenwerking.

Margreet Verhoek

Uitstekend