Ab Brunekreef
Heel fijn.
- Heeft u suggesties en/of verbeteringen voor ons?
- Bereikbaarheid senior manager.
goed
Goed en efficient
Prima, maakt uiteindelijk de beloftes waar
Zeer slecht en reviews onbetrouwbaar daar deze door Mogelijk worden gefilterd.
Met Mogelijk zelf goed maar niet met notaris Van der Stap uit Rotterdam. Vond wel vreemd dat er 4 participanten i.p.v. 3 in de clubdeal deelnamen zoals in de advertentie stond. Maar met name perse op het laatste moment toch nog naar de notaris moeten voor de autorisatie van mijn legitimatie vond ik vreemd. De concept-stukken werden te laat en niet volledig ingevuld aangeleverd ter beoordeling. Nota was niet correct. En uiteindelijk ging het passeren van de akte vrijdag 24 januari alsnog niet door en schoof het 4 dagen op. E.e.a. is bekend bij Alwin en Yvonne.
Niet goed, maanden laten wachten zonder resultaat. Onmogelijk sluit beter aan bij onze ervaringen.
Openheid en eerlijk
Zeer prettige en duidelijke dienstverlening
Jammergenoeg niet zo goed. Er wordt niet op mails gereageerd. Vertraging kost mij geld terwijl ik er niets aan kan doen.
Het is weer gelukt!
prettig, professioneel resultaatgericht, vriendelijk
Zeer fijn en efficiënt. Eindelijk iemand die meedenkt.
Mogelijk Vastgoedfinancieringen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mogelijk Vastgoedfinancieringen heeft de volgende resultaten bereikt:
goed
Goed en efficient
Prima, maakt uiteindelijk de beloftes waar
Zeer slecht en reviews onbetrouwbaar daar deze door Mogelijk worden gefilterd.
Openheid en eerlijk
Zeer prettige en duidelijke dienstverlening
Het is weer gelukt!
prettig, professioneel resultaatgericht, vriendelijk
Zeer fijn en efficiënt. Eindelijk iemand die meedenkt.
Mogelijk Vastgoedfinancieringen heeft de volgende resultaten bereikt: