Raymond van der Heijden

Fijn boekhoudprogramma, abonnementsvorm is onhandig

Beschrijving

Moneybird is een boekhoudprogramma met veel vrijheid voor het maken van je eigen huisstijl en handige hulpmiddelen zoals de mogelijkheid om een eigen omschrijving bij categorieen te vermelden, zodat... Moneybird is een boekhoudprogramma met veel vrijheid voor het maken van je eigen huisstijl en handige hulpmiddelen zoals de mogelijkheid om een eigen omschrijving bij categorieen te vermelden, zodat je zonder problemen zelf je boekhouding kan bijhouden. Het nadeel vind ik dat het abonnement, en de prijs ervan, wordt bepaald aan de hand van hoeveel banktransacties er per maand worden gekoppeld. Een klein bedrijf dat niet veel omzet genereerd kan wel veel transacties moeten koppelen en andersom ook. Zo komt het elke maand wel voor dat de gegevens niet up-to-date zijn omdat het maximaal aantal koppelingen al zijn verwerkt. Om nu een groter abonnement af te sluiten omdat ik per maand nét iets meer koppelingen nodig heb is het naar mijn idee niet waard. De functionaliteit van het boekhoudprogramma veranderd er niet mee. Toch ben ik tevreden met het programma.

Reactie Moneybird:

Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over Moneybird :).
Het klopt dat het niet mogelijk is om transacties mee te nemen naar een andere periode wanneer je niet volledig gebruik hebt gemaakt van het abonnementslimiet. We bieden wel aan dat je op ieder moment kunt wisselen tussen de pakketten. Het is altijd mogelijk om te downgraden naar een lager pakket. Maar upgraden naar een hoger pakket kan ook altijd. Een upgrade gaat direct in, zodat je verder kunt werken. Een downgrade wordt van kracht na de huidige abonnementsperiode. Op dit moment hebben we geen andere oplossing. Wij nemen je feedback hierover graag mee, maar kunnen niet specifiek aangeven of en wanneer wij aanpassingen zullen doorvoeren.

Paulien Zwiers

Prijs/kwaliteit verhouding

Beschrijving

Een review afdwingen terwijl je bezig bent om je administratie bij te werken wekt enorme irritatie op voor een boekhoudprogramma wat eens zo fijn werkte, maar inmiddels stevig aan de prijs begint te... Een review afdwingen terwijl je bezig bent om je administratie bij te werken wekt enorme irritatie op voor een boekhoudprogramma wat eens zo fijn werkte, maar inmiddels stevig aan de prijs begint te raken.

Reactie Moneybird:

Wat vervelend dat je dit zo ervaart. We vragen om een review, omdat we graag willen weten en leren hoe onze gebruikers onze software ervaren. Het is niet onze bedoeling om een review af te dwingen.... Wat vervelend dat je dit zo ervaart. We vragen om een review, omdat we graag willen weten en leren hoe onze gebruikers onze software ervaren. Het is niet onze bedoeling om een review af te dwingen. Zou je anders een mail willen sturen naar support@moneybird.com? Kun je aangeven op welke manier je dit vervelend vond? Kwam de pop-up bijvoorbeeld vaak naar boven? Als je dat kan toelichten, nemen we je feedback hierover graag mee.

Sem Vijverberg

Erg makkelijk

Top service

Reactie Moneybird:

Bedankt voor deze mooie review :D!

Daniël

Niet geschikt voor boekhouder of fiscalist

Beschrijving

Leuk dat jullie een product maken voor "gewone ondernemers" voor een fiscalist is het moeilijk navigeren door alle andere termen die jullie hanteren voor alle posten zoals grootboekrekeningen etc.

Reactie Moneybird:

Hai Daniël, jammer om te lezen dat het moeilijk navigeren is. De insteek is om het zo makkelijk mogelijk te maken voor ondernemers.
Mocht je hier echt gerichte feedback voor hebben met...
Mocht je hier echt gerichte feedback voor hebben met voorbeelden, wil je dan support@moneybird.com mailen? We nemen je feedback graag mee.

Jan Bom

Herinnering versturen

Beschrijving

Mag de mogelijkheid 'Herinnering versturen' prominent gepresenteerd zoeken. Ik zoek me een ongeluk!

Reactie Moneybird:

Hai Jan, een herinnering versturen, kan opnieuw door de factuur te openen en rechtsboven deze als herinnering sturen. Mocht je er alsnog niet uitkomen, zou je dan je vraag willen doorzetten naar... Hai Jan, een herinnering versturen, kan opnieuw door de factuur te openen en rechtsboven deze als herinnering sturen. Mocht je er alsnog niet uitkomen, zou je dan je vraag willen doorzetten naar support@moneybird.com? We kijken graag met je mee.

HMS Multi Services

Afsluiten administratie

Beschrijving

Ze sluiten zomaar je administratie af als er een kleine betaalachterstand is omdat ze niet incasseren. slecht service. ik stap over.

Reactie Moneybird:

Jammer dat je overstapt. Maar bij het uitblijven van een betaling voor de abonnementskosten schorten we de administratie op. Wanneer de betaling is gedaan en verwerkt, heractiveren we deze. We geven... Jammer dat je overstapt. Maar bij het uitblijven van een betaling voor de abonnementskosten schorten we de administratie op. Wanneer de betaling is gedaan en verwerkt, heractiveren we deze. We geven dit ook ruim van te voren aan.

American Sale Shop

Persoonlijk contact is niet mogelijk

Beschrijving

Ik vraag persoonlijke hulp maar krijg een mail met een antwoord dat ikzelf ook had kunnen vinden.......

Reactie Moneybird:

Wat vervelend dat je niet helemaal goed geholpen bent. Zou je opnieuw je vraag willen sturen nar support@moneybird.com? We kijken hier graag nog een keer naar.

Sven Kuijk

Werkt top!

Beschrijving

Fijne systeem, werkt heel handig en zonder gedoe.

Reactie Moneybird:

Hoi Sven, wat een mooie review! Bedankt hiervoor.

De Zwerm Groep

Trage ondersteuning onbereikbaar

Beschrijving

Ik gebruik al jaren dit product. Heel vaak loop ik vast op mijn eiegen onwetendheid. Ik probeer een vraag te stellen via de chat mogelijkheid. Inmiddels krijg ik 1x per 15 of 20 minuten een... Ik gebruik al jaren dit product. Heel vaak loop ik vast op mijn eiegen onwetendheid. Ik probeer een vraag te stellen via de chat mogelijkheid. Inmiddels krijg ik 1x per 15 of 20 minuten een antwoord. Zo wacht ik nu al meer op een antwoord op een vraag die waarschoijnlijk in 2 minuten telefonisch opgelost kon worden.

Hi Willem,
Hi Willem,
Ik vermoed dat je verwacht dat het om een Livechat gaat. Het is namelijk afhankelijk op ons platform hoe druk het is, hoe snel je een antwoord kunt verwachten. Dat geven we ook aan via onze bot dat een antwoord wat langer op zich kan laten duren en dat we geen live chat hebben. Je ontvangt dan altijd het bericht in je administratie en via een e-mail. We doen verder zo veel mogelijk ons best om onze gebruikers zo goed en zo snel mogelijk verder op weg te helpen.

F. J. van der Leer

Prima pakket maar met handycap

Beschrijving

Gebruik het pakket al een aantal jaren naar tevredenheid. Ik ben zo min mogelijk actief met administratie omdat ik een kleine onderneming ben. Dus als ik eens in de twee maanden de bankkoppelingen... Gebruik het pakket al een aantal jaren naar tevredenheid. Ik ben zo min mogelijk actief met administratie omdat ik een kleine onderneming ben. Dus als ik eens in de twee maanden de bankkoppelingen wil bijwerken, loop ik al snel tegen een beperkt aantal bankkoppelingen aan. Alleen upgrade naar een duurder pakket is dan de oplossing. In plaats van 50 transacties per maand, zou 150 transacties per 3 maanden veel beter werken.

Reactie Moneybird:

Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat je al een aantal jaren tevreden bent met ons pakket. We begrijpen dat er behoefte is aan meer bankkoppelingen, maar op dit moment is er geen andere... Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat je al een aantal jaren tevreden bent met ons pakket. We begrijpen dat er behoefte is aan meer bankkoppelingen, maar op dit moment is er geen andere oplossing dan een (tijdelijke) upgrade. Je kunt namelijk altijd wisselen tussen de pakketten.
We zullen je feedback hierover meenemen. Maar daarbij kunnen we niet concreet aangeven of en wanneer er wijzigingen zullen zijn.