R. H. van der Gaag

Goed, maar kan en moet beter

Beschrijving

Moneybird is een goed pakket, dat vrijwel alles biedt dat je al kleine ondernemer aan boekhoud-functies nodig hebt. Voor de niet geringe maandelijkse abonnementsprijs mogen gebruikers echter... Moneybird is een goed pakket, dat vrijwel alles biedt dat je al kleine ondernemer aan boekhoud-functies nodig hebt. Voor de niet geringe maandelijkse abonnementsprijs mogen gebruikers echter verwachten het pakket steeds waar mogelijk verbeterd wordt. De respons op een aantal eenvoudige suggesties mijnerzijds was teleurstellend: zoals het nu was, zou het blijven. Ik kreeg zelfs het idee dat zulke suggesties vooral als hinderlijk werden ervaren. Verder zijn de help-pagina's onvolledig. Voor boekhoud-leken zijn sommige bewerkingen niet vanzelfsprekend. Het is vervelend een halfuur te moeten puzzelen om iets gedaan te krijgen. Totdat deze punten zijn verbeterd blijf ik wel gebruiker, maar kan ik het pakket niet ronduit aanbevelen.

Jasper Nijkamp

Fantastisch systeem voor de ZZP'er

Beschrijving

Helemaal niks op aan te merken, Moneybird is ontzettend gebruiksvriendelijke en heeft gewoon alles wat de ZZP'er nodig heeft om zijn boekhouding keurig en netjes zelf te doen.

Jan van der Sleen

Petje af

Beschrijving

Briljant simpel in gebruik.
Complimenten aan ontwikkelaars en mensen met de ideeën.
Eindelijk financieel software die niet saaaaaaaaai is.
Gaap Exact, Unit4 en consorten
Gr Jan

Gert Voogd

Makkelijk en snel

Beschrijving

Ik merk dat ik het steeds meer ga gebruiken. Eerst nog als online offerte systeem,maar nu ook steeds vaker voor snelle facturatie.
Doet wat het moet doen voor mij.

Gerjan Cluistra

Matig

Beschrijving

Hoewel het programma van MoneyBird enerzijds redelijk werkt, blijkt keer op keer dat de software gewoonweg slecht is geschreven.

Om een voorbeeld te geven. Je koppelt een inkomende...

Om een voorbeeld te geven. Je koppelt een inkomende factuur aan een bankmutatie, maar bij de inkomende facturen blijft het bedrag als 'openstaand' of 'verlopen' staan.

Daarnaast is de "verbeterde" versie een dramatische update gebleken van de oude versie. Ben om die reden dan ook op zoek naar een beter alternatief.

P.J.S.P. van den Berg

Handig en tijd besparend

Beschrijving

al is het opzetten even een moeilijke periode.
eenmaal opgestart en running een handig programma die bijna alles automatisch bijhoud en zo veel tijd en geld kan besparen.
van...
al is het opzetten even een moeilijke periode.
van automatische herinneringen versturen naar uw klant tot het koppelen van uw bank.
maar ook een incasso traject beginnen kan eenvoudig met dit programma.
ik gebruik het nu 6 maanden en ben zeer tevreden met MoneyBird

Ineke

Uitstekend programma

Beschrijving

Als freelancer heb ik even moeten zoeken naar een pakket dat niet veel te ruim bood of juist te beperkt was voor me, maar ben erg tevreden over de mogelijkheden van moneybird.

Jenny Lenting

Moneybird werkt erg prettig

Beschrijving

Ik heb meerdere programma's uitgeprobeerd, maar voor mij werkt Moneybird het meest prettig en overzichtelijk.
De koppeling met KNAB is een mooie aanvulling en zorgt ervoor dat ik minder...
De koppeling met KNAB is een mooie aanvulling en zorgt ervoor dat ik minder handelingen hoef te doen.

Suzanne van Straaten

Bon toevoegen via mobiel

Beschrijving

Ik mis nog de functie om een bon te uploaden bij de inkoopfacturen

Kevin Larkin

Easy to set up and use

Beschrijving

I've been using Moneybird for a while now and, once all the tax codes and contacts are entered, it's been very simple to use. I especially like the reports section as it allows me to easily check... I've been using Moneybird for a while now and, once all the tax codes and contacts are entered, it's been very simple to use. I especially like the reports section as it allows me to easily check my company's financial status and fill out my tax returns. I'd definitely recommend to any small business owners looking for a straightforward online financial system.