We hebben al heel wat afgereisd met Mooi Vakanties en altijd weer verassend goed. Onze laatste vakantie naar Zuid Afrika en Seychelles was zorgvuldig samengesteld met fijne tips en adviezen. Fijne...We hebben al heel wat afgereisd met Mooi Vakanties en altijd weer verassend goed. Onze laatste vakantie naar Zuid Afrika en Seychelles was zorgvuldig samengesteld met fijne tips en adviezen. Fijne aanloop, altijd service gericht met eerlijk advies, een persoonlijke url met geweldige planning, unieke locaties en erg ontspannen en passend bij onze wensen. Gewoon fantastisch!
Hennie Verkruyssen-Wijnne
Wij zijn al een paar jaar vaste klant bij Mooi Vakanties. Wij boeken graag georganiseerd reizen zodat je altijd op de mooiste plekjes komt en je op iemand terug kan vallen als het een keer fout...Wij zijn al een paar jaar vaste klant bij Mooi Vakanties. Wij boeken graag georganiseerd reizen zodat je altijd op de mooiste plekjes komt en je op iemand terug kan vallen als het een keer fout gaat. Alles verliep de afgelopen reizen naar Thailand en Zuid- Afrika bijvoorbeeld altijd super, heerlijke vakanties. Echter deze zomer voor het eerst verliep onze reis naar Marokko niet helemaal super. Alhoewel niet de schuld van Mooi vakanties waren er toch onder contractanten die foutjes hadden gemaakt. En dan juist blijkt de kracht van dit bedrijf en Corinne en Jorg want of het nu zondag middag is of vrijdagavond, ze springen in de telefoon en gaan voor je aan de slag tot de oplossing is gevonden. Ronduit fantastisch. Helemaal nu bij terugkomst ook nog eens blijkt dat we financieel gecompenseerd worden. Overal waar mensen werken worden weleens fouten gemaakt, hoe je dit als het gebeurt oplost daar draait service om wat ons betreft. Dikke Pluim voor Mooi Vakanties.
Ineke Schippers
Uitstekend
djp out
Uitstekend, vlot reagerend, goede planning
Antoinette Arbeid Verstallen
Alles prima geregeld, goede communicatie , perfecte service , alle afspraken worden nagekomen . Alles perfect!
Hans ten Zweege
Mooie belevenissen
Rinse Boersma
Perfect geregelde rondreis met het gezin door Thailand. Ook tijdens de reis altijd bereikbaar om te helpen, ondanks het tijdsverschil. Net even anders dan de standaard reis, zeker een vervolg waard!
Janine van Duijn
Mooi vakanties heeft dit jaar voor de 2e keer een rondreis voor ons gezin verzorgd. Deze keer naar Maleisie en hiervoor naar Bali. Ze hebben heel goed geluisterd naar onze wensen en daardoor een...Mooi vakanties heeft dit jaar voor de 2e keer een rondreis voor ons gezin verzorgd. Deze keer naar Maleisie en hiervoor naar Bali. Ze hebben heel goed geluisterd naar onze wensen en daardoor een onvergetelijke trip samengesteld. Alles verliep op rolletjes en we hoefden ons geen zorgen te maken over vervoer van de ene naar de andere locatie. Aan alles is gedacht. We hebben vlak voor vertrek onze reis nog moeten aanpassen en dat is ook perfect gedaan.
Peter Vereecken
Super mooie reis voor ons samengesteld. Alles goed geregeld en gedocumenteerd. Je merkt dat ze veel ervaring hebben in Zuid Afrika. Bestemmingen, lodges/hotels, reistijden en activiteiten perfect...Super mooie reis voor ons samengesteld. Alles goed geregeld en gedocumenteerd. Je merkt dat ze veel ervaring hebben in Zuid Afrika. Bestemmingen, lodges/hotels, reistijden en activiteiten perfect afgestemd op onze wensen en budget.