2068 beoordelingen

2068 Reviews

Heel snelle levering!

Potje verf gekocht.

Het merk wekt vertrouwen, dat wel...het design is niks mee. De naviagtie en logica wel.

Kijk naar het produkt en kijk wat er op de verpakking staat. Zorg dat dat overeen komt en met elkaar correspondeert. Help mensen met diepere informatie op basis van wat ze op de verpakking... Kijk naar het produkt en kijk wat er op de verpakking staat. Zorg dat dat overeen komt en met elkaar correspondeert. Help mensen met diepere informatie op basis van wat ze op de verpakking lezen.
Meer uitleg over hoe te verwerken op materiaal is gewenst en bovendien per produkt helder maken welke technieken en dergelijke.
De informatie is niet consistent en rommelig verwerkt door de "websites".

Reactie Moose Färg:

Dank voor uw opmerkingen Maurice, gaan we aan werken!

Positief

Uitgebreide informatie. Zelfs nog bij levering

Wellicht paypal betaling invoeren?

Gerritsen

tevreden over verf en levering.

tevreden over verf en levering.

B.J. van Cooten

Thea

prima

Na gebruik van de skiffer gra en de parelgrijs had ik nu de white wash voor de binnenzijde van de terras overkapping en de schutting besteld, moet eerlijk zeggen dat het mij toch wel wat tegenviel,... Na gebruik van de skiffer gra en de parelgrijs had ik nu de white wash voor de binnenzijde van de terras overkapping en de schutting besteld, moet eerlijk zeggen dat het mij toch wel wat tegenviel, heb het 1 x gedaan omdat ik het niet te wit wou hebben. volgens de site geen streepvorming maar helaas zijn alle kwaststreken zichtbaar, had verwacht dat het meer in het hout zou trekken, had net zo goed de gewone wit kunnen bestellen en deze goed verdunnen met water, was ik ook nog een stuk goedkoper uitgeweest. Heel erg jammer.

Reactie Moose Färg:

Wat jammer dat u een andere verwachting had van de white wash. U kunt de witte waas zelf bepalen door de manier van schilderen hoor, als u het uitkwast wordt het een stuk "waziger" en ook... Wat jammer dat u een andere verwachting had van de white wash. U kunt de witte waas zelf bepalen door de manier van schilderen hoor, als u het uitkwast wordt het een stuk "waziger" en ook door iets te verdunnen met water kunt u de witte nevel zelf instellen. Wellicht iets voor volgende keer?

alles naar wens

neen

Sarah LEten

Zeer goed

Zeer goed

Heel goed

snelle levering
snelle reactie op aanvraag info

Vond het spijtig dat we net verf besteld hadden, toen ’s anderendaags een attentie bij bestelling werd aangeboden. Een Moose Färg kwast sleuterhanger was wel leuk geweest!