Olaf

Fijne winkel om zaken mee te doen! En vooral een website die goed werkt.

Fijne winkel om zaken mee te doen! En vooral een website die goed werkt.

Ik maakte zelf een foutje in de bestelling, maar werd keurig terug gemaild en het was zo geregeld. Ook de bestelling was keurig verpakt.

Een fijne winkel. Ik ga hier vaker bestellen!

Snelle feedback

Harre Willems

Gewoon goed

goede info en site

M.Cramer

Geweldig en snel!!!

Nee, geen vermelding waard, het bedrijf heeft alle sterke punten al, en heeft zeer goede referenties opgebouwd, en terecht, ik kan dit alleen maar ondersteunen, en vooral DOORGAAN!!! Klasse

Ik zou ze niet weten!!!

Altijd naar volle tevredenheid.

Faz

Een top winkel! Word netjes op de hoogte gehouden wanner het bestelde item binnen komt en wanneer ik deze ontvang.

Exclusieve items

Berry van Noije

Snelle levering, uitstekende service en snelle reply op vragen. Daarnaast ook nog hele goede prijzen.

Goede direct mail

Robert van de Linde

De beste (web)winkel op het gebied van filmmerchandise.

Breed assortiment, snelle levering, goede communicatie en super klantvriendelijk!

Geen.

Stefan Osnabrug

Prettig website en het was fijn dat er de mogelijkheid was om het zelf op te halen. Top service.

Wesley weber

Super service. Als je vragen hebt worden meteen beantwoord. Vriendelijke personeel. En als het op voorraad is de dezelfde dag verzonden en krijgt een email als het verzonden wordt. Dus gewoon een... Super service. Als je vragen hebt worden meteen beantwoord. Vriendelijke personeel. En als het op voorraad is de dezelfde dag verzonden en krijgt een email als het verzonden wordt. Dus gewoon een super winkel.

Valt altijd wat te regelen met klaus

Gewoon zo door gaan!!!!!!

Michael Mes

Funko POPs gekocht

Super klant vriendelijk! Perfecte service en groot assortiment!

Adres duidelijker uitdrukken