Katrien De Poorter

Een van de beste action webshop winkels die er is!!

verpakking en levering

misschien qua action figures uitleg verbeteren.
voor diegene die moeite hebben met engels.

roel janssens

Goed tot uitstekend
alles ging snel en goed met de eerst bestelling

alles verloop goed van de beging van de bestelling tot de aflevering
de bestelling was ook erg goed verpakt om beschadiging te ver komen

geen ga zo door ga zeker nog wat dingen bestellen

peter de gouw

Dit was mijn eerste aankoop en was blij verrast met de zorgvuldigheid en informatie. Snel antwoord. Produkt keurig verpakt. Leverdatum conform afspraak.

Duidelijke site en betrouwbare informatie.

Ik vind de inhoud van de mails veel waardoor ik ze meestal niet lees. Ik ben een Star Wars fan en heb geen interresse in alle andere figuren. Zou prettig zijn indien je alleen mails over je voorkeur... Ik vind de inhoud van de mails veel waardoor ik ze meestal niet lees. Ik ben een Star Wars fan en heb geen interresse in alle andere figuren. Zou prettig zijn indien je alleen mails over je voorkeur ontvangt.

Johan de bruyne

Erg goed.... stevig verpakt en heel snel geleverd. Ga hier zeker nog een keer bestellen.

Bart Corsten

Ik heb een prima ervaring met Moviestore.nl gehad. Ik kreeg snel een bevestiging van wanneer mijn order werd verzonden en de order werd zeer snel na het plaatsen geleverd.

Klanten krijgen een bevestiging van de order via e-mail en tevens een bevestiging van wanneer de order is verzonden. Daarnaast is er een zeer snelle levering, zodat klanten zeer snel na het plaatsen... Klanten krijgen een bevestiging van de order via e-mail en tevens een bevestiging van wanneer de order is verzonden. Daarnaast is er een zeer snelle levering, zodat klanten zeer snel na het plaatsen van de bestelling de order thuis ontvangen.

De site Archonia.nl is met betrekking tot een paar actiefiguren 1 à 2 euro goedkoper (met name de DC Collectibles Arkham figuren), maar verder zijn er geen verbeterpunten.

Snelle levering. Goed ingepakt. Ben zeer tevreden over de winkel. Andere winkels mogen hier voorbeeld aannemen.

Controlle van beeldje op beschadigingen voor verzending. Wel prettig.

Dylan

Snelle levering en netjes verpakt!

Nette levering met bescherming voor het product

Nvt

Aernouts Len

In 1 woord: geweldig!

Correct en snel!

Chris

Perfect !

De informatie naar de klant toe is erg goed !

Niets

Marco

Een heel tevreden klant. Net na de feestdagen een aankoop gedaan en toch snel bezorgd. Zoals altijd is het produkt keurig verpakt waardoor de kans op schade minimaal is.

Goede communicatie via e-mail, snelle respons. Je krijgt vantevoren te horen wanneer het produkt wordt verzonden en alles wordt netjes ingepakt.