M. Haanskorf

Uitgebreide collectie...Goed geprijsd, Snelle levering.

Uitgebreide collectie...Goede prijs, en snelle levering

Jack

Hulk Art fx statue gekocht. Snelle levering (ondanks koningsdag) en een prachtig beeld!

John S.

Snel en top verzonden, perfecte staat ontvangen.

Perfect verpakt en verpakkingen onbeschadigd. Super snelle levering. Volgende keer weer hier bestellen!

producten die niet leverbaar zijn kunnen wel van de site af zoals django figuren

Voor 't eerst hier besteld en tevreden over de afhandeling van onze bestelling

Snelle en duidelijke communicatie

Overzichtelijke website, concurrerende prijzen, product goed ingepakt.

vermelding controle op het product voordat het werd verstuurt

Tot nu toe gaat alles goed er word goed gecommuniceerd en ik volg ook Facebook dus een dikke voldoende

R.Spijkers

Hulk artfx besteld

Snelle levering, goede communicatie via de mail. Top winkel zeker voor herhaling vatbaar!

Jonathan van Hees

Ik heb 2 keer wat besteld bij dit bedrijf. de aankopen zijn helemaal goed gekomen.

zelf heb ik alles opgehaald omdat het in de buurt voor mij is. ik heb ook de indruk dat de verkoper dit doet om andere mensen te voorzien van diverse figuren.

n.v.t.

Michel

Helemaal prima qua communicatie en goed beschermde verpakking. Snelheid levering door dhl is niet optimaal, vrijdag verstuurd, woensdagmiddag pas op servicepunt. Maar dat zal dan inherrent zijn... Helemaal prima qua communicatie en goed beschermde verpakking. Snelheid levering door dhl is niet optimaal, vrijdag verstuurd, woensdagmiddag pas op servicepunt. Maar dat zal dan inherrent zijn verwacht ik aan de lage verzendkosten. Niet iets dat aan moviestore ligt

Snelle en prettige communicatie. Item goed beschermd verpakt.

Item beschrijving op site vrij summier, maar geen issue in dit geval. Op iphone 4 werkt mobiele site niet heel prettig, traag, lijkt of vastloopt (op wifi) bij zoekopdracht