Alana

Is me 2de aan koop en altijd goed beste Ned online site met heel veel Movie tv Ezv merchandise :)

Post

Heel erg goed

Het feit dat ik het direct de volgende dag op kon halen in rotterdam

Melody Mento

Door de vele "nepbestellingen" heb ik het via de site moeten bestellen en daarna afhalen in Rotterdam. Had een afspraak gemaakt om een bepaalde tijd helaas was ik iets later dan gepland. Dit was... Door de vele "nepbestellingen" heb ik het via de site moeten bestellen en daarna afhalen in Rotterdam. Had een afspraak gemaakt om een bepaalde tijd helaas was ik iets later dan gepland. Dit was geen enkel probleem wat ik heel fijn vond! Mijn ervaring met de moviestore daar ben ik heel tevreden over.

D,J,J,S. Rijkse

Her is een goed bedrijf met een snelle levering

Het sterkste punt is de snelle levering

Meer product info

BN

Groot assortiment en zeer snelle levering. Top!

Zeer snelle levering!

Marlie

Via marktplaats had ik contact opgenomen met Klaus die mij op heldere wijze informatie verschafte over de levertijd en verzendkosten.
Ik had op een vrijdag rond 16u een bobble head besteld...
Ik had op een vrijdag rond 16u een bobble head besteld en kreeg hem de volgende dag al thuis :)

Zeer goede service! Koper krijgt snel reactie op zijn mails en producten worden razendsnel geleverd.

Geen negatieve punten, al mag er meer "Buffy The vampire slayer" merchandise verkocht worden :)

Lieke

Product is snel geleverd via DHL (2 dagen)
Echt super dat he via Paypal kan betalen.
Product is zoals verwacht ??

Paypal betaling

Betere website aanduiding