Patrick Schefer

Goed en betrouwbaar bedrijf.
Houd zich goed aan de afspraken en reageert snel via de mail.
Erg klantvriendelijk, ik heb eigenlijk niets slechts te melden over dit bedrijf.

Ga zo door!

Chardonay Willard

Snelle bezorgservice, en met vragen over producten antwoorden ze snel terug.

Snelle levering, klantvriendelijk, voldoende informatie op website, en je wordt op de hoogte gebracht wanneer je pakje wordt verzonden.

stochelo eimers

Geen mening

Website duidelijke meer catogrieun

ellen

prima

Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik nog ergens een pakje had besteld dus ik weet niet meer zeker of dit bij jullie gebeurde maar zo ja, dan mocht ik op een gegeven moment zeggen waar ik het pakje... Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik nog ergens een pakje had besteld dus ik weet niet meer zeker of dit bij jullie gebeurde maar zo ja, dan mocht ik op een gegeven moment zeggen waar ik het pakje wilde laten bezorgen, je kon ook dhl servicepunt kiezen maar ik vond geen opties waar die servicepunten zouden moeten zijn. Ik vind het heel fijn als je je pakje op een eigen gewenst tijdstip ergens kan ophalen namelijk, omdat we vaak niet thuis zijn oversag

Meems

Prima bedrijf, goed bereikbaar en normale prijzen.

Prima bedrijf, goed bereikbaar en normale prijzen.

A. Seerden

Niets dan lof, snelle beantwoording vragen en vreselijk snelle levering tegen goede prijs.

Reactie op vragen, snelheid en kwaliteit levering.

Niet meer leverbare producten op website verwijderen.

Karin den Ouden

Tot nu toe goed, al is mijn bestelling nog niet binnen, maar dat wist ik ook

Dat ik goed geholpen werd, door de telefoon en vervolgens heel snel een reactie hierop kreeg. Was ook duidelijk dat mijn bestelling niet op voorraad was, dit besteld moest worden en duidelijk (dus... Dat ik goed geholpen werd, door de telefoon en vervolgens heel snel een reactie hierop kreeg. Was ook duidelijk dat mijn bestelling niet op voorraad was, dit besteld moest worden en duidelijk (dus gewoon eerlijk) gezegd dat (omdat ik dit zou willen) dit niet voor Sinterklaas ging lukken, wel met Kerst. Het moet nog wel komen.

Nvt

Goed aanbod, snelle verzending, goed verpakt, goede communicatie.

Aanbod

De Winter Jozef

Snel en goed

snelheid en correct

kan ik nu nog niet zeggen