Simon Suiker

snelle levering, mooi verpakt, gratis verzending boven 100 euro.

Marc Post

Snelle service. Jammer dat er enkel 1 aanwezig, wilde graag 2 bestellen.

Snelle levering, leuke producten

Meer op voorraad hebben

Geoffrey

Ik heb recent mijn eerste bestelling gedaan bij Moviestore en kan alleen maar zeggen dat ik bijzonder tevreden ben. Het beeld werd snel verzonden, was gecontroleerd en dus perfect inorde, ik heb... Ik heb recent mijn eerste bestelling gedaan bij Moviestore en kan alleen maar zeggen dat ik bijzonder tevreden ben. Het beeld werd snel verzonden, was gecontroleerd en dus perfect inorde, ik heb helemaal niets aan te merken. Moviestore heeft er een tevreden klant bij.

Moucha Hiele

Duidelijke site, Werkt makkelijk. Het product was snel en in goede staat bij ons afgeleverd! TOP!

Corine Metaal

Eerste keer besteld en alles is prima verlopen.

Eerste keer besteld en alles is prima verlopen.

Fermi

Vlotte info, alles duidelijk

Wytze

Geweldig, de communicatie tussen klant en verkoper is goed geregeld, de verkoper (Klaus Lucas) is zeer vriendelijk en heeft alle zaakjes top geregeld. Mijn complimenten!

- Vriendelijk
- Goed geregeld
- Goede communicatie tussen klant en verkoper
- Producten goed beschreven
- Ruime keuze uit producten

Iets wat perfect is valt niet te verbeteren :)

antonio van wanrooij

Alleen maar te melden, mensen koop hier gerust ,beste web-winkel die ik ken!!

hele goede service en informatie.koop al langere tijd mijn spullen hier,klaus verzameld zelf ook batman-spullen, dus weet er zelf veel van,aardige gast.

niks aan doen, gaat lekker zo!!

Patrick

Snelle levering, toppproduct

Snelle levering, toppproduct

Cees Vendrik

Je word goed geholpen ( Telefonisch ) en alles word je goed en duidelijk uitgelegd

Ja dit was het enigste bedrijf die had wat ik zocht

Nee zou zeggen ga zo door