9.6/10

Zeer vriendelijk en prettig.

Zeer vriendelijk en prettig.

Nvt

Joyce Vermont

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering, snelle reactie op betaling

Gerard van Schravendijk

Ik besel al 2 jaar bij de Moviestore en heb alleen maar goede ervaringen. Heel snelle afhandeling en service.

Snelle reactie op vragen
Snelle afhandeling na bestelling
Goed communicatie

Een mogelijkheid to rembours verzending misschien.

Peter

Fijne ervaring, Keurige antwoorden op vragen, order werd meteen verwerkt, was uitstekend verpakt (met paars kadopapier eromheen. Bovendien is het fijn dat ze meerdere manieren hebben om te... Fijne ervaring, Keurige antwoorden op vragen, order werd meteen verwerkt, was uitstekend verpakt (met paars kadopapier eromheen. Bovendien is het fijn dat ze meerdere manieren hebben om te verzenden, waardoor je de kosten ook langs die kant wat kan drukken. Eigen voorraad (ik heb een hekel aan 2-3 weken wachten op iets) is HEEL belangrijk.Hou dat vol.

- Keurige antwoorden op vragen
- Directe verwerking order
- Uitstekende verpakking
- Meerdere manieren van verzenden
- Eigen voorraad

De zoekfunctie of indeling op de website kan beter. Teveel info en onoverzichtelijk. Less is more. Verbeter de zoekfunctie dan ben je al een heel eind

hoek

Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf product was netjes ingepakt geen schade en redelijk snelle levering als cijfer geef ik mijn ervaring met dit bedrijf een 9

net product, goed ingepakt (cadeau), en een hele mooie site

nee vooral zo doorgaan

Nvt

goede site

levertijd

Reactie Moviestore.nl:

Beste Klant,
Betreft uw opmerking bij verbeter punten over de levertijd.
Uw bestelling is binnen 24 uur verstuurd, sneller kan echt niet :-)
U had echter voor versturen met DHL gekozen...
Beste Klant,
Betreft uw opmerking bij verbeter punten over de levertijd.
Uw bestelling is binnen 24 uur verstuurd, sneller kan echt niet :-)
U had echter voor versturen met DHL gekozen en dit duurt 2-4 werkdagen, helaas zat de pasen er ook nog eens tussen waardoor het nog een dag langer duurde. Ik kan hier helaas niks aan doen.
Mvg,
Klaus Lucas
The Movie Store

Edwin Korving

Snelle heldere communicatie

De bestellingen worden altijd veilig opgestuurd .

Binnen de 24 uur antwoord op je vragen .
Snelle levering bij je thuis na aankoop .

Dick de Wilde

Uiteindelijk een goede ervaring. Het betalen ging wel apart en er zaten wat dagen tussen de ontvangst van het geld en het opsturen. Op zich geen punt maar wel verwarrend.

Het sterke punt is dat ik iets wilde kopen en dat de informatie met Klaus perfect liep. Alleen de betaling liep verwarrend.

Ik ben best wel geinteresseerd om meer te kopen maar ik moet eigenlijk zelf weten wat dat is. Ik heb nu figuren van de Walking Dead gekocht en ben best wel geinteresseerd om figuren van andere... Ik ben best wel geinteresseerd om meer te kopen maar ik moet eigenlijk zelf weten wat dat is. Ik heb nu figuren van de Walking Dead gekocht en ben best wel geinteresseerd om figuren van andere series te kopen. Maar als ik ga zoeken raak je snel de weg kwijt. Ik zou het overzichtelijk vinden om dan op Mcfarlane te tikken en dan te zien welke series er gekocht kunnen worden.

Reactie Moviestore.nl:

Beste Dick,
Beste Dick,
Was zeker heel vervelend wat betreft de betaling. Ik kon hier helaas niks aan doen maar uiteraard neem ik daar wel de verantwoording voor. Deze fout is inmiddels hersteld en kan niet meer voorkomen in de toekomst. Nogmaals mijn excuses hiervoor.
Wat betreft uw verbeterpunt, als u helemaal naar beneden scrolt op de webpagina dan kunt u onderaan op McFarlane klikken.
Mvg,
Klaus Lucas