Alphons

Betrouwbaar, doet wat het belooft en supersnelle levering. Prima communicatie. En daarom mijn hofleverancier!

Goede info, prima communicatie en supersnelle levering in kadoverpakking ;-) en ook actief op sociale media.

Niet echt verbeterpunten maar aankondigingen van items die nog niet leverbaar zijn maakt je ongeduldig en hebberig ;-)

m duyn

Snelle levering, mooie poppen dus zeer tevreden

J Nauta

Evelien

Perfect

Goed verpakt! Prima service!

Gratis verzending!

Maus

Possitief , zeer netjes en klantvriendelijk.

Afhalen is goed te doen in rotterdam.

Nee, internetsite is prima en zeer duidelijk, betaling is eveneens prima.

Frank Stap

Uitsekend, heel makkelijk te bestelling, snelle levering

Heel snel te bestelling en gebruiksvriendelijke site. ;)

Alfred

Ik zocht een product, en via Google kwamen jullie daarin als eerste bij jullie uit. Ik heb hem toen besteld. Dat ging soepel en de levering was snel. Alleen likte het me niet om de betaling rond te... Ik zocht een product, en via Google kwamen jullie daarin als eerste bij jullie uit. Ik heb hem toen besteld. Dat ging soepel en de levering was snel. Alleen likte het me niet om de betaling rond te krijgen met het internet op mijn mobile telefoon.

Levering was perfect duidelijk en snel!

Wat ik net al aangaf (ik weet niet of dat toeval was of aan m’n telefoon ligt. Maar ik kon de betaling niet rond krijgen. En aangezien de meeste mensen toch hun aankopen impulsief doen, moet dat wel... Wat ik net al aangaf (ik weet niet of dat toeval was of aan m’n telefoon ligt. Maar ik kon de betaling niet rond krijgen. En aangezien de meeste mensen toch hun aankopen impulsief doen, moet dat wel werken.

Wesley anneveld

Super netje en zeer snel

super

niet echt denk ik site netjes op orde snelle levering ik zeg top ga zo door

Odin

Bij het gewenste artikel stond dat het niet op voorraad was en dat er contact opgenomen kon worden met Moviestore. In 1x te pakken en binnen no time had ik de juiste levergegevens en kon ik het... Bij het gewenste artikel stond dat het niet op voorraad was en dat er contact opgenomen kon worden met Moviestore. In 1x te pakken en binnen no time had ik de juiste levergegevens en kon ik het artikel bestellen, prima geregeld dus!

- duidelijkheid staat voorop
- bereikbaarheid
- omgang met de producten
- informatieverstrekking