Petrit

Heel goed

Snelle communicatie en goede prijzen

Eva Wijsbeek

Weer een mooi beeld van Dark Crystal ontvangen. Bij het open maken van de doos bleek een klein onderdeel afgebroken. Na een mailtje werd ik snel teruggebeld met het voorstel dat de eigenaar de... Weer een mooi beeld van Dark Crystal ontvangen. Bij het open maken van de doos bleek een klein onderdeel afgebroken. Na een mailtje werd ik snel teruggebeld met het voorstel dat de eigenaar de volgende dag het beeld zou komen omruilen. Fijne persoonlijke service!

Kwaliteitvolle producten. Goed verpakt. Persoonlijke service.

Frits Groenhart

Prima service

Kwaliteit

Daniël Brandse

Was wederom dik tevreden met de goede service

Snelle service en pakket goed en stevig ingepakt

👍🏻

Mariëtte Smits

De communicatie was snel en goed en ik kon goed terecht met click & collect. Op de site was duidelijk aangegeven hoe een pre-order in zijn werk ging en de verwachte beschikbaarheidsdatum kwam... De communicatie was snel en goed en ik kon goed terecht met click & collect. Op de site was duidelijk aangegeven hoe een pre-order in zijn werk ging en de verwachte beschikbaarheidsdatum kwam overeen met de uiteindelijke daadwerkelijke beschikbaarheidsdatum. De prijs/kwaliteitverhouding was ook super!

De communicatie en service warem toch wel de sterkste punten. Ik werd snel geholpen en kreeg ook een tasje mee.

Eigenlijk helemaal niets! Ga vooral zo door met updates geven op de site. Dat geeft echt een gevoel van zekerheid en betrouwbaarheid.

Tom Gerrits

Flash beeld is prachtig

Goede kwaliteit produkten

Brian

Onlangs een NECA set opgehaald bij Moviestore. Diverse malen al bij Klaus langs geweest. Top service!

Communicatie verloopt heel goed bij dit bedrijf.

Geen!

Geert Willem Pleijsier

Zoals ik het eindresultaat had verwacht! Super tevreden over de gehele transactie. Duidelijk en overzichtelijk en ook heel belangrijk supersnel.Moviestore is een fantastisch bedrijf wat iedere... Zoals ik het eindresultaat had verwacht! Super tevreden over de gehele transactie. Duidelijk en overzichtelijk en ook heel belangrijk supersnel.Moviestore is een fantastisch bedrijf wat iedere bestelling weer tot een feestje maakt. Wij zijn alweer aan het kijken naar onze volgende aankoop.

Goede begeleiding en een ruim assortiment.

Geen verbeterpunten nodig alles is goed.

J.M. van Olst-Walsmit

Super, afspraken worden nagekomen en zowel The Joker als Catwomen waren zoals verwacht.

Snelle afhandeling

Kleur van de website (zwart) is niet altijd even overzichtelijk.

Andy

Goeie en fijne webstore met top service. Er is voor ieder wat wils op het gebied van geekculture.

Goeie duidelijk werkende website.
Met goeie service

Voorlopig niks aan te merken