Ho Yu Cheung
- Sterke punten
- Mooie doos
- Verbeterpunten of tips
- Alles is perfekt
Heel snel geleverd, goed verpakt en een top prijs!
Snelle, nette levering en het product was keurig verpakt voor transport!
Altijd snelle verzending. Goed verpakt en super service!
Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf, ik heb nu drie keer iets gekocht bij Moviestore.nl en alles werd netjes en snel afgehandeld, en het item was snel bezorgd.
I bought a Deadpool figure from the store. It was easy to reach out for my questions and I´m totally satisfied with the whole experience.
Goeie communicatie en pakket was heel mooi afgeleverd!
Nog geen enkele keer problemen gehad en ik koop mijn actiefiguren al jaren bij moviestore.nl . Alles wordt je ook goed uitgelegd op de website.
Super goeie ervaring, snel en zeer vriendelijk sterk een aanrader
Prima, goed Verzonden, kwaliteit en snel
Prima winkel! Altijd snelle reactie en goede service. Laatst een pakket als cadeau ingepakt ontvangen. Gaaf! Warm aanbevolen dus!
Top!
O boy, waar moet ik beginnen alleen maar positief!!! Nog nooit een slechte ervaring gehad!! Zeer vriendelijke eigenaar, die je altijd kunt mailen met je vragen en antwoord krijg je zeker terug! Zeer mooie producten!! Voor iedereen is er iets te vinden, in diverse prijsklasse. En fantastisch verpakt. Je krijgt door de verpakking echt een cadeautje!
Goede service en het inpakken van de bestelling is een groot pluspunt
Moviestore.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Moviestore.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Moviestore.nl
Statensingel 52c
3039LP Rotterdam
Heel snel geleverd, goed verpakt en een top prijs!
Snelle, nette levering en het product was keurig verpakt voor transport!
Altijd snelle verzending. Goed verpakt en super service!
Goeie communicatie en pakket was heel mooi afgeleverd!
Super goeie ervaring, snel en zeer vriendelijk sterk een aanrader
Prima, goed Verzonden, kwaliteit en snel