Zo een goede ervaring met Mr Jealousy, als je jaloezieën moet hebben is dat het adres!! Met andere woorden als je jaloezieën nodig hebt 1 adres… Mr Jealousy !!!
Jouke
Helaas heeft de kast een kleur m.i. niet past bij de Jaloezieën. Ik heb voor cowboy copper gekozen vanwege de ingetogen glans. De kast en de bodemlat knallen er uit in een lichtere meer...Helaas heeft de kast een kleur m.i. niet past bij de Jaloezieën. Ik heb voor cowboy copper gekozen vanwege de ingetogen glans. De kast en de bodemlat knallen er uit in een lichtere meer lichtreflecterende kleur. Kijk ook uit want de jaloezieën zijn vlijmscherp. Ik heb me er zo aan gesneden dat ik mijn kleding moest wassen vanwege het bloed..
Saimy
Super snel en mooie kwaliteit jaloezieën. Erg blij met onze bronze kleur.
Carina
Perfect! Makkelijk meten en bestellen. Snelle levering. Goed te monteren. Mooie koperkleurige jaloezie. Wij zijn zeer tevreden.
Alexia
Wat een geweldig bedrijf super klant gericht en prachtige producten! Zou het aan iedereen aanraden!!
Arjette
Ook als er iets misgaat lost Mr. Jealousy het keurig op! Top!!
Viola
Top prachtig en precies op maat!
Yvette
Viel voor de leuke marketing en kleuren, ben heel blij met de geleverde jaloezieën. Montage was prima te doen. Aanrader!
Ilse
Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs! Snelle levering 👌👌