9.8 /10

checkbox100% beveelt M-Select Kasten aan!

Juan Carlo

High quality, simple yet beautiful, and quite functional wardrobe. We are very happy with it.

Lysette Vat

Vriendelijk geholpen, zowel bij opmeten als bij montering

Steven

erg goed, ik ben netjes geholpen met keuzes maken en de uiteindelijke levering is ook zeer netjes verlopen!

Guy Verhelst

Prima service. Vriendelijk meisje bij de afhaling.

Fam. Van Kronenburg

Het was voor ons super eenvoudig om onze ideale kast samen te stellen. En zoals beloofd werd hij binnen 8 weken bezorgd. We zijn er helemaal blij mee!

M-Select Kasten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

M-Select Kasten heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.8/10
  • checkEerste review geschreven op 20 januari 2023

M-Select Kasten

Kast op maat laten maken Spoiler alert: de kast van jouw dromen bestaat niet. Tenminste, nóg niet. Je vindt hem niet in een woonwinkel en ook niet hapklaar op een website. De enige die écht kan bepalen hoe de ideale kast eruit ziet, ben jij zelf. Het is dan ook niet gek dat je steeds met een dubbel gevoel de winkel uitloopt en je kamer door je huidige kast rommelig blijft. De planken en lades zitten net op de verkeerde plek. Je hebt te veel of te weinig kledingroedes. Je komt alsmaar ruimte tekort of kunt geen meubel vinden die precies in dat ene hoekje past. M-Select kasten zijn anders ! Herkenbaar? Dan is het tijd om het heft in eigen hand te nemen met hulp van M-Select. Bij ons kun je jouw perfecte kast op maat bestellen en voorgoed afrekenen met rondslingerende spullen. Jouw huis verandert met het juiste opbergmeubel weer in een oase van rust. Ontdek het zelf. Stel jouw droomkast samen.

Juan Carlo

Lysette Vat

Vriendelijk geholpen, zowel bij opmeten als bij montering

Steven

Guy Verhelst

Prima service. Vriendelijk meisje bij de afhaling.

Fam. Van Kronenburg

M-Select Kasten heeft de volgende resultaten bereikt: