Kees Geerts Auto's
Snel geleverd
99% beveelt MSTR Watches Nederland aan!
Snel geleverd
Voor de tweede keer een Ambassador horloge gekocht/gekregen bij MSTR. Was met mijn eerste al een paar jaar erg blij. Blijft tijdloos en kwaliteit blijft er af stralen. Tweede klokje kado gekregen, hier zat een gratis armbanden set bij, echter niet die de kadogever voor ogen had, werd kosteloos gewoon een nieuwe set toegestuurd. Hierna zelf nog een extra bandje besteld maar de gesp vergeten mee te bestellen, geheel mijn eigen onoplettendheid. Na vlot contact via de app werd ook deze kostenloos nagezonden. Super service kan niet anders zeggen, kom ik eigenlijk nergens meer tegen. Zou zeker nog een MSTR klok kopen, mits het model dat ik op het oog heb weer in voorraad komt ;)
Top bedrijf
Heb 8 verschillende modellen van ze en ze blijven stuk voor stuk mooi. Kwalitatief goed en de service is super. Als ik een vraag of opmerking heb reageren ze de dezelfde minuut nog en denken goed mee. Ik heb nu ruim 5/6 jaar horloges van MSTR en het word alleen maar beter!
Top bedrijf
Top! Had wat vraagjes over het product, snel en goed geholpen. En nu in het bezit van een hele mooie klok.
Super goede service! En snelle levering!
Top en exclusief, horloge wordt dagelijks gedragen en vangt complimenten op, ik heb paar jaar terug de polished gold limited edition gekocht en hij gaat nogsteeds probleemloos mee.
Geweldig mooi product Gelimiteerd maakt het nog mooier
Uitmuntend
Verschillende horloge's gekocht
Slecht
Super tevreden over dit bedrijf Snel en super service als er iets is en top producten
Snelle levering, heel mooi horloge die aan mij verwachtingen voldoet. Ik ben er heel tevreden mee.
snel en mooie spullen
MSTR Watches Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MSTR Watches Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
Top bedrijf
Super goede service! En snelle levering!
Geweldig mooi product Gelimiteerd maakt het nog mooier
Uitmuntend