9.6 /10

checkbox99% beveelt MSTR Watches Nederland aan!

Kees Geerts Auto's

Snel geleverd

B.S.

Voor de tweede keer een Ambassador horloge gekocht/gekregen bij MSTR. Was met mijn eerste al een paar jaar erg blij. Blijft tijdloos en kwaliteit blijft er af stralen. Tweede klokje kado gekregen, hier zat een gratis armbanden set bij, echter niet die de kadogever voor ogen had, werd kosteloos gewoon een nieuwe set toegestuurd. Hierna zelf nog een extra bandje besteld maar de gesp vergeten mee te bestellen, geheel mijn eigen onoplettendheid. Na vlot contact via de app werd ook deze kostenloos nagezonden. Super service kan niet anders zeggen, kom ik eigenlijk nergens meer tegen. Zou zeker nog een MSTR klok kopen, mits het model dat ik op het oog heb weer in voorraad komt ;)

Mhretab

Mike B

Heb 8 verschillende modellen van ze en ze blijven stuk voor stuk mooi. Kwalitatief goed en de service is super. Als ik een vraag of opmerking heb reageren ze de dezelfde minuut nog en denken goed mee. Ik heb nu ruim 5/6 jaar horloges van MSTR en het word alleen maar beter!

Willem

Charles

Top! Had wat vraagjes over het product, snel en goed geholpen. En nu in het bezit van een hele mooie klok.

M.v.

Super goede service! En snelle levering!

A

Top en exclusief, horloge wordt dagelijks gedragen en vangt complimenten op, ik heb paar jaar terug de polished gold limited edition gekocht en hij gaat nogsteeds probleemloos mee.

Gert dwarswaard

Koning499@kpnmail.nl

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht

Antwoord MSTR Watches Nederland

Hi Rini, Bedankt voor je recensie. We hebben een paar keer geprobeerd contact met je te zoeken via het opgegeven e-mail adres maar krijgen helaas geen antwoord. We horen graag van je als wij je ergens bij kunnen helpen. Groet, Team MSTR Watches info@mstrwatches.nl

Geantwoord op

Marcel

Super tevreden over dit bedrijf Snel en super service als er iets is en top producten

Elmert

Snelle levering, heel mooi horloge die aan mij verwachtingen voldoet. Ik ben er heel tevreden mee.

Mark

snel en mooie spullen

MSTR Watches Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

MSTR Watches Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2017

MSTR Watches Nederland

MSTR staat voor kwaliteit en exclusiviteit. We zijn vooruitstrevend en uniek: alle MSTR horloges worden in beperkte oplages gemaakt en onze collectie wordt elke dag verder ontwikkeld. MSTR Watches mengt stijlen om unieke uurwerken te creëren. Wij zoeken de grenzen van de hedendaagse mode op, zonder afbreuk te doen aan traditioneel vakmanschap. Onze horloges zijn voorzien van vooruitstrevende designs die hoogwaardige materialen mengen.

Kees Geerts Auto's

Snel geleverd

B.S.

Mhretab

Mike B

Willem

Charles

M.v.

Super goede service! En snelle levering!

A

Gert dwarswaard