Zeer gemotiveerde klantenservice. Al jouw vragen worden snel en correct beantwoord. Snelle levering van het horloge. Al met al een zeer prettige ervaring gehad met MSTR.
Pascal Brugman
Ik kan niks anders zeggen dan dat mijn ervaring fantastisch is. Mijn product gebruik ik tot de dag van vandaag en hij bevalt me erg.
Siem Thoben
Mijn ervaring met MSTR was top. Het horloge was binnen de afgesproken tijd geleverd. Het horloge kwam in een mooie doos met leuke details. Al met al een goede ervaring!
Jeffrey Beulen
Zeer goede & vriendelijke klantenservice/personeel. Als je vragen hebt worden ze snel & duidelijk beantwoord & Snelle leveringen van de bestelling! Ben er zelf zeer tevreden over!
Thomas van der meijden
Begin september heb ik de Ambassador Goud & Blauw gekocht bij Mstr. Horloge werd al na ongeveer twee weken geleverd terwijl de verwachte levertijd eerst eind november was! (Dit was omdat de voorraad...Begin september heb ik de Ambassador Goud & Blauw gekocht bij Mstr. Horloge werd al na ongeveer twee weken geleverd terwijl de verwachte levertijd eerst eind november was! (Dit was omdat de voorraad net opnieuw was aangevuld ). Het horloge is heeft een mooi design en is van zeer goede kwaliteit. Ik raad de horloges van mstr dan ook zeker aan.
van der Zon
De service voordat ik het product kocht was naar toebehoren. Voordat ik het product aangeschaft had, had ik namelijk een aantal vragen, zoals bijvoorbeeld of de band niet te snel stuk zou gaan....De service voordat ik het product kocht was naar toebehoren. Voordat ik het product aangeschaft had, had ik namelijk een aantal vragen, zoals bijvoorbeeld of de band niet te snel stuk zou gaan. Dezelfde dag werd hier nog op gereageerd, helemaal top dus. Over de levering ben ik zeer te spreken, het horloge komt in een zeer luxe box geleverd en dat zorgde ervoor dat zonder dat ik het horloge had gezien, al blij was. Tot op vandaag de dag ben ik nogsteeds erg tevreden over het product, ondanks dat ik hem elke dag draag zijn er nog geen zichtbare krassen. Topkwaliteit dus!! Verder krijg ik erg veel complimenten op m’n klok en de vraag waar ik hem vandaan heb!
Marcel
Snel geleverd. Mooie horloges top
Michael van Zweden
Top bedrijf horloge is van top kwaliteit
John Joosen
De ervaring met Mstrwatches.nl is erg goed, De site is duidelijk en overzichtelijk, de horloge werd snel geleverd, het product is van goede kwaliteit
thomas jalink
Een goed bedrijf om je horloge te kopen! Snelle service en een top product afgeleverd, horloge voldoet aan alle verwachtingen en is van hoge kwaliteit.