Goeie service en altijd bereikbaar. Helpen je waar nodig dus ik heb niks te klagen
Mike Bodbijl
TOP!! Snelle levering van prachtige producten ??
House of Xango
Inmiddels een aantal modellen gekocht waar ik erg van geniet. Ik kijk uit naar alle mooie modellen die nog gaan komen.
Ramon
Sinds kort trots eigenaar van de MKIII zwart&grijs nr 140 van 150.
Mooi afgewerkt horloge dat kwalitatief goed voelt, uitziet en ook is. Daarbij is de service ook erg goed. Snel antwoord...Sinds kort trots eigenaar van de MKIII zwart&grijs nr 140 van 150.
Mooi afgewerkt horloge dat kwalitatief goed voelt, uitziet en ook is. Daarbij is de service ook erg goed. Snel antwoord en duidelijk antwoord.
Kortom: als er nog eens een model komt dat mij aanspreekt, dan zal ik zeker mijn collectie uitbreiden.
Kleine
Tot nu toe niks als postief , leuke klokies voor een leuke prijs , daarnaast prima service ??
Jonias Salakory
Snelle reactie op mijn aankoop, dit is trouwens alweer de 3de aankoop. Mooi desgin en kwaliteit. Sevice is meer dan goed, en de bezorging is supersnel. Niets dan lof voor MSTR Watches.
Tamara
Top al een aantal horloge hier gekocht
Daniël
Zeer snelle en vriendelijke service. Kreeg zelf na melding direct nieuw onderdeel geleverd
Henk Bril
Duidelijke website; snelle levering. Horloge (Ambassador Mandalorian) is erg fraai, zelfs nog mooier dan op de foto's. Ze houdenweinig voorraad, dus als ie uitverkocht mocht zijn moet je even...Duidelijke website; snelle levering. Horloge (Ambassador Mandalorian) is erg fraai, zelfs nog mooier dan op de foto's. Ze houdenweinig voorraad, dus als ie uitverkocht mocht zijn moet je even contact met ze opnemen, misschien krijgen ze nog een nieuw exemplaar.