Marcel

Super bedrijf zëer goede service en echt super klantvriendelijk

michael

Het is een mooie horloge, maar voor iets waar er maar 150 van zijn had er wel iets meer van een certificaat of zo bij mogen zitten en de verpakking had beter gemogen iets exclusiever vind ik. Maar... Het is een mooie horloge, maar voor iets waar er maar 150 van zijn had er wel iets meer van een certificaat of zo bij mogen zitten en de verpakking had beter gemogen iets exclusiever vind ik. Maar dit is nu de 2de horloge die ik heb besteld en wil er nog wel meer bestellen in de toekomst omdat ze kwalitatief goed zijn en er goed uitzien verder een top horloge en het gaat uiteindelijk niet om de verpakking maar voor mij voelt het dan net iets beter. Verder super tevreden en een aanrader!

Ibrahim

Dit noem je kwaliteit. Super tevreden!!!

brian

Ervaring is een snelle levering en ook wordt er snel gereageerd
Horloge ziet er heel mooi uit even weer sparen voor de volgende

lars

Snelle levering goeie kwaliteit , alleen wel jammer dat mijn lege bandje na 1 jaar al kapot was en hierdoor een nieuwe moest bestellen

Mikail

Vriendelijk, en goede service..?

Rico

Wauw! Schoonvoorbeeld van wat service moet zijn!

Cris van Oort

Onlangs de "Voyager" aangeschaft en ben hier erg tevreden mee! MSTR heeft een ruim assortiment van zowel nette, zakelijke en dikke horloges voor een betaalbare prijs. Het enige verbeterpunt die ik... Onlangs de "Voyager" aangeschaft en ben hier erg tevreden mee! MSTR heeft een ruim assortiment van zowel nette, zakelijke en dikke horloges voor een betaalbare prijs. Het enige verbeterpunt die ik zou willen meegeven is dat bij deze horloges geen maat beschikbaar is waardoor ik eerst naar de juwelier moest voordat het horloge mij daadwerkelijk paste om de pols. Verder ben ik dik tevreden!

Marc

Ik heb net de ambassador rosé automatic binnen... Nice watch met mooie details. Ook 2e gekocht ff afwachten hoe die is...