Henk

Betrouwbaar bedrijf. Duidelijke site. Mogelijkheid om achteraf te betalen. Levering binnen een dag.

Roger Meijs

Leuke horloges, prettige website, snelle levering, top service.

Manuel

Zeer goede ervaring!

Bobby Moor

Ik ben fan van deze horloges. Heb er 2 zelf en nu mijn vriendin er eentje cadeau gedaan. Top horloges en super mooi. Ook fijn dat ze limited zijn.

Elton Presentacion

Erik-Jan Thur

Zeer correct en professioneel

Lesley

Super goed service en kwaliteit. Ik heb 5 jaar geleden al een horloge gekocht. Deze doet het nog steeds. Wel tussentijds een keer een ongeluk gehad. Na een mail hebben ze mijn horloge toen... Super goed service en kwaliteit. Ik heb 5 jaar geleden al een horloge gekocht. Deze doet het nog steeds. Wel tussentijds een keer een ongeluk gehad. Na een mail hebben ze mijn horloge toen gerepareerd. En nu weer een nieuwe besteld. Echt een aanrader.

Dion

Mooie en dikke horloges! Via de app contact gehad en direct een reactie gekregen over mijn vraag. Daarna gelijk een ambassador aangeschaft. Wat een vet ding!

Mounia

Super goed !!!

Louis

Super goed, en professioneel. Ik had eigenlijk geen recht op retour door eigen toe doen. Maar mocht voor deze keer toch retour. Alles ging goed en soepel. Zeer blij mee. Vervolgens gelijk ander... Super goed, en professioneel. Ik had eigenlijk geen recht op retour door eigen toe doen. Maar mocht voor deze keer toch retour. Alles ging goed en soepel. Zeer blij mee. Vervolgens gelijk ander model besteld.