Klopstra
- Sterke punten
- Er wordt goed overlegd en de prijs/kwaliteit verhouding is geweldig.
- Product of service:
- Stacaravan
Super service!
Nieuw chalet gekocht. Geweldige ervaring. Niet opdringerig maar rust in het gesprek met de verkoper. (Arjan) Uitstekende communicatie tijdens het gehele proces t/m levering en plaatsen. De mensen hebben verstand van zaken, zeer professioneel. Alle lof. Dank voor alles.
Vanaf de eerste kennismaking plezierig contact, vertrouwenwekkende no nonsens aanpak. Wat wordt beloofd wordt nagekomen. Plaatsing met kraan verliep vlekkeloos, begeleid door een professioneel MuHa-team die met zichtbaar plezier in het werk onze caravan sleutel-klaar opleverde.
Uitstekend bedrijf. Onze dank voor het perfect plaatsen van ons chalet in Idskenhuizen. Buitengewoon hulpvaardig, prima communicatie en niets was te veel. Puur vakwerk, want het was geen makkelijke plaatsing maar vakmanschap en samenwerking krijgen ze van ons een 10+. Muha, nogmaals bedankt voor het vakwerk die jullie geleverd hebben!!!
Vandaag is onze bij MUHA gekochte stacaravan geplaatst. Het was erg prettig samenwerken, alles was van A tot Z geregeld door Arjan en zijn team. Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn. Jullie zijn toppers! Nogmaals onze grote dank!
een zeer goede service , prijs kwaliteit ,
mannes en tonnie nijkamp uit rijssen
Wij zijn erg blij met onze caravan . Wij hopen dat we nog jaren plezier van onze caravan te hebben.
Op 6 juni is ons chalet geplaatst. Alles verliep perfect. Zij hadden ook een kraan geregeld die nodig was om de chalet over de heg in de tuin te tillen. Een 'vlekkeloze operatie'! Alles was heel goed georganiseerd. Ze doen wat ze beloven. Hun kennis en kunde is top. Dikke pluim!!
Op 11 oktober is de caravan geplaats van begin tot het eind goed overleg gehad alles werd meteen opgelost
In eerste instantie tevreden, later voelden we ons vreselijk besodemieterd door Hendrik en consorten.
Een 2e hands Stacaravan aangeschaft en laten plaatsen. Bij aankoop duidelijke communicatie en efficiënt meedenkend met betrekking tot de gewenste aanpassingen. Geen kleine lettertjes, wat je afspreekt en ziet betaal je en krijg je. Misschien nog wel de meest positieve ervaring was dat het team dat de caravan kwam plaatsen zorg had voor de caravan al was hij van henzelf en echt een team was dat met plezier zijn werk afleverde. De positieve ervaring bij aankoop en afstemming werd daarmee tot over de finish doorgezet. We hebben geen beroep hoeven doen op de 3 maanden volledige garantie. Een aanrader!
Von uns gibt es 5 Sterne ++. Alles bestens und zu unserer vollsten Zufriedenheit abgewickelt. Muha ist ein 100 % seriöses Unternehmen. Zuverlässig, freundlich,kompetent, top Service. Alles in allem ist man rund ums Mobilheim in den besten Händen. Vielen Dank für unser schönes gebrauchtes Mobilheim das wir für einen top Preis bei Ihnen gekauft haben und das von Ihnen nach Deutschland transortiert wurde. Alles reibungslos geklappt! Machen Sie weiter so, bei Ihnen ist der Kunde noch König und Ihre Mobilheime deren Königreich. Vielen Dank für alles!
zeer goede ervaring met muha.
Een nieuwe Willerby Lumic aangeschaft bij MUHA en ook door hen op donderdag 20 januari 2022 laten plaatsen en aansluiten op de nutsvoorzieningen op de camping Klein Vaarwater op Ameland. Alles was goed voorbereid, waardoor het transport en de plaatsing (met een kraan) vlekkeloos verliep. Goede communicatie met ons, de parkmanager en het lokale loonbedrijf Beekema. Aansluiten op de nutsvoorzieningen verliep ook vlekkeloos. Na de werkzaamheden kregen wij duidelijke uitleg over de apparatuur en het zomer- en winterklaar maken van de caravan.
MuHa Stacaravans verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
MuHa Stacaravans heeft de volgende resultaten bereikt:
een zeer goede service , prijs kwaliteit ,
mannes en tonnie nijkamp uit rijssen
zeer goede ervaring met muha.
MuHa Stacaravans heeft de volgende resultaten bereikt: