Bekwaamheid van de monteurs van Kemkens
Kennis en professionaliteit
8.2/10

SterSterSterLege sterLege ster

Heb nog te weinig ervaring om er wat over te zeggen. 1 controle zegt nog niks

Contract snel afgesloten maar heb wel zelf gebeld na 2 weken voor eerste afspraak. Dat was niet binnen gestelde 2 weken.
Uitgebreid gecontroleerd voor de rest te weinig ervaring na 1x

j.j.m. van den kieboom

vanwege de goede naam

ik heb nog geen monteur over de vloer gehad dus kan hier nog weinig van zeggen
helemaal geen moeite ik heb mij aangemeld en het was zo geregeld

J.E. Scholte

blanker

wel was netjes aan de telefoon geholpen goede afspraak gemaakt en netjes alles geregeld maar ben niet anders gewend van jullie goede service

Redelijke prijs

Servicepunt dichtbij

goede uitleg
veel advertenties gelezen en advies gekregen van diverse mensen

anonymous

De service en het goede contact met de monteur en het advies en antwoord op de vragrn.

Aanvraag via energie leverancier
het gehele plaatje van afspraak tot einde controle

P. van der Meer

Redelijke prijs en goede en snelle service.

Zeer snelle service.
Via Essent en zonder enige moeite.

Nog geen ervaring met dit bedrijf

Betreffende service nog geen ervaring
Komt vertrouwd over

Eerste indruk is prima netjes en vriendelijk geholpen

Duidelijke afspaken
Aanbieding via essent Snel geregeld

Blonk

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

ik ken u bedrijf niet, U heeft via E-mail contact opgenomen en daaruit is een afspraak gemaakt voor de 1e contr.Dit is nu toch GEEN reden om u aan te bevelen, hooguit dat u zeurt en smeekt om aandacht en vraagt om een compliment, net als een klein kind die verlating angst heeft. DUS nu nog geen 10 punten. Eerst wat presteren dan zal ik uw prestaties opnieuw beoordelen

nog geen prestatie geleverd

Antwoord Kemkens Service

Fijn dat u, ondanks we nog niet bij u zijn geweest voor onderhoud, de moeite heeft genomen uw mening ons te laten weten. Ik zie inderdaad dat de afspraak pas voor 4 december 2017 genoteerd staat. Natuurlijk stellen we u dan heel graag in de gelegenheid om ons opnieuw te beoordelen! De reden dat wij om uw reactie vragen is onder andere om er achter te komen hoe u het proces ervaart en of we daar nog verbeterpunten in kunnen halen. Niet zo zeer om te vissen naar een compliment. Natuurlijk vinden we dat wel hartstikke leuk. We horen uw reactie daarom ook heel graag na 4 december! :)

Geantwoord op

D.A Bochmann

professionele en snelle service

Ruud Smeulders

tot nog toe prima ervaring

via Essent

Kemkens Service verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kemkens Service heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.9/10
  • checkEerste review geschreven op 20 januari 2017

Kemkens Service

Kemkens is opgericht in 1857 en gedurende de jaren uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van warmte en comfort in huis. We voorzien in de regio Noord-Brabant en Zeeland ruim 400.000 klanten in duurzame energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. U kunt bij ons vertrouwen op deskundig en merkonafhankelijk advies omtrent een nieuwe cv-ketel. Ook voor andere energiebesparende producten zoals zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers, isolatie en ventilatie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan voor u klaar! Van advies tot aanschaf en van installatie tot onderhoud. Altijd met oog voor maatwerk en persoonlijke aandacht.

Merwedestraat 58

veel advertenties gelezen en advies gekregen van diverse mensen

Aanvraag via energie leverancier
het gehele plaatje van afspraak tot einde controle

P. van der Meer

Redelijke prijs en goede en snelle service.

Zeer snelle service.
Via Essent en zonder enige moeite.

Nog geen ervaring met dit bedrijf

Betreffende service nog geen ervaring