Natasja Vincent
Super goed
- Sterke punten, verbeter punten of tips, we horen het graag!
- Snelle levering
Alles goed verlopen, mooi verpakt en een leuk kaartje erbij met een bedankje 🙂
Slecht
Heel goed
Goede website, snelle levering, mooi ingepakte sieraden
Hele fijne en overzichtelijke webshop met mijn favoriete BIBA sieraden. Altijd netjes in een kleurrijk organza zakje wat heel feestelijk aandoet. Ik krijg vaak complimenten over mijn statement oorbellen die ik zoveel mogelijk qua kleur probeer aan te passen op mijn outfit aangezien ik zelf in de mode werk en dat er dan altijd representatief uit vind zien
Goed, snel, mooie kwaliteit, keurig verpakt!
Super vriendelijk en hele goede service & ontzettend snel met antwoorden via WhatsApp!
Heel goed.
Super!
Super fijne webshop
Vlot en Snel En Correct
Prima en overzichtelijk
Prima op tijd geleverd. Oorbellen zijn zorgvuldig verpakt!
't Juffie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
't Juffie heeft de volgende resultaten bereikt:
Alles goed verlopen, mooi verpakt en een leuk kaartje erbij met een bedankje 🙂
Slecht
Heel goed
Goede website, snelle levering, mooi ingepakte sieraden
Goed, snel, mooie kwaliteit, keurig verpakt!
Heel goed.
Super!
Super fijne webshop
Vlot en Snel En Correct
Prima en overzichtelijk
Prima op tijd geleverd. Oorbellen zijn zorgvuldig verpakt!
't Juffie heeft de volgende resultaten bereikt: