8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox92% beveelt 123BloemenBestellen.nl aan!

Bezorging van het product

epp GGZ

super

Ingrid

We hebben online een rouwboeket besteld en het was meer dan prachtig. Uitgebreid telefonisch contact gehad want ik kon een van de opties voor een rouwstuk niet vinden op de site. We werden later zelfs gebeld of we de keuze van het kleur lint zeker wisten omdat een andere kleur misschien mooier zou zijn. Ik vond het een risico, online bestellen, maar het heeft al onze verwachtingen overstegen.

Hilly Luteijn- Verzendaal

Vlot en correct.

Mark lankman

Telefonisch contact ,heel goed geholpen

J Wagemaker

SterSterSterLege sterLege ster

Prima mailcontact over de bezorging ed. Erg duur voor zo'n bosje bloemen. Wel snel bezorgd.

Frank Kon. Marine

Snelle en goede terugkoppeling ontvangen. Vanwege beveiliging bedrijf kwam info niet binnen.

Buurtbus

SterSterSterSterLege ster

De manier van bezorgen is niet soepel.

Vos

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Voor wat je krijgt erg duur.

g.borsboom-tecklenburg

zeer goed

Sietske

SterSterSterSterLege ster

Na het drama met het boeket dat binnen 5 dagen verlept was, heeft 123bloemen ervoor gezorgd dat er een nieuw, vers boeket werd bezorgd. Het probleem werd adequaat opgelost. Dus een prima afhandeling, waarvoor dank. Sietske

AmsterdamFlora

De ontvangers waren helaas niet thuis. Gelukkig kregen zij later een nieuw boeket bloemen.

J. Zijlmans

Goed.

Maree

SterSterLege sterLege sterLege ster

Snelle en goede bezorging. Prijs-kwaliteitsverhouding matig!

Coenen

SterSterSterSterLege ster

Prima boeket. Enkel spannend of het boeket wel op de juiste dag bezorgd zou worden. Maar het is allemaal goed gekomen.

H. van eechoud Bierens Helmond

SterSterLege sterLege sterLege ster

Bezorging op de afgesproken tijd.Kaartje van de afzender werd echter niet afgeleverd.Wel 1,50 euro ervoor overgemaakt

123BloemenBestellen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

123BloemenBestellen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 17 augustus 2012

123BloemenBestellen.nl

Bij 123BloemenBestellen.nl kunt u bloemen bestellen en andere cadeau geschenken. 24/7 zijn de deuren van onze online bloemenwinkel voor u geopend. Wij staan bekend om een uniek assortiment bloemen welke elke dag vers van de bloemenveiling komen. Naast het bestellen van bloemen kunt u bij ons ook terecht voor andere cadeau geschenken die uitstekend zijn te combineren met bloemen. Zo kunt u bijvoorbeeld een heerlijke fles wijn, chocolade of een leuke knuffelbeer bij uw bestelling meesturen. Of wat

Grote Oever 34D

SterSterSterLege sterLege ster

Frank Kon. Marine

Buurtbus

SterSterSterSterLege ster

De manier van bezorgen is niet soepel.

Vos

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Voor wat je krijgt erg duur.

g.borsboom-tecklenburg

zeer goed

Sietske

AmsterdamFlora

J. Zijlmans

Goed.

Maree

SterSterLege sterLege sterLege ster

Snelle en goede bezorging. Prijs-kwaliteitsverhouding matig!

Coenen

H. van eechoud Bierens Helmond