J van Veen
Retour onjuist bestelde bak
Snel en correct geleverd!
Very good service and fast shipping
Alleen via online bestelling die prima verliep.
na twee weken nog geen levering ontvangen . Alleen de malding betaling verwerkt. als dit altijd weken op zich lat wachten
Goede ervaring met dit bedrijf
de bestelling werd net verpakt geleverd
Artikel voldoet aan mijn verwachting op basis van de website illustratie en omschrijving.
bestelde artikel is snel (en degelijk verpakt) verstuurd
Vlotte website, levering en service.
Snelle service, Bezorging verliep niet correct, bedrijf stuurde meteen een nieuw product, zeer klantvriendelijk!
mooie site, veel soorten, veel keus en betaalbaar!!
Prima, mooi op tijd geleverd..
Zeer goed
Duidelijke website en snelle levering!
Afvalbakdirect.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Afvalbakdirect.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Afvalbakdirect.nl
Cargadoorweg 7
6541BT Nijmegen
Retour onjuist bestelde bak
Snel en correct geleverd!
Very good service and fast shipping
Alleen via online bestelling die prima verliep.
Goede ervaring met dit bedrijf
de bestelling werd net verpakt geleverd
bestelde artikel is snel (en degelijk verpakt) verstuurd
Vlotte website, levering en service.
mooie site, veel soorten, veel keus en betaalbaar!!
Prima, mooi op tijd geleverd..
Zeer goed
Duidelijke website en snelle levering!
Afvalbakdirect.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Afvalbakdirect.nl