Overzichtelijk en makkelijk te bestellen
Producten op voorraad
Top geregeld, onderdeel besteld vaan een afzuigkap op leeftijd en een paar dagen later in huis
snelle levering
Eenduidelijke website waar ik snel het door mijn gewenste produkt vond. Duidelijke coomunicarie over de levering. Dit ook in de fase tussen het plaatsen van de bestelling en de daadwerkelijke...
Verbeter- en of Sterke punten
In mn specifieke geval komt dat doordat dit bedrijf produkten voor afzuigsystemen van elica verkoopt.
Prima, klantenservice was ook top
Duidelijk
Sorry voor mijn reactie dit had niet mogen gebeuren
Wij zijn heel blij dat jullie het pakketje nog hebben opgestuurd aangezien we eerst hadden vergeten om het huisnummer op te zetten
Verbeter- en of Sterke punten
Ik zou het aanbevelen bij vrienden en bekenden
Dat ging prima.
Verbeter- en of Sterke punten
Ja nadat de melding kwam dat het product (toch) niet op voorraad was. Werd IJ keurig geïnformeerd wanneer ik het wel kon verwachten.
Enige tijd geleden een muurdoorvoereenheid besteld. Door foutje mijnerzijds paste deze niet. Na telefonisch overleg kunnen terugsturen en de betaalde factuur werd keurig gecrediteerd.
Komen na wat ze zeggen.
Een leuke site
nee
Reactie Afzuigkap.nl:
Geachte heer Doldersum, uw beoordeling in totaal zijn we blij mee, maar dat u ons een 6 geeft voor reactiesnelheid is o.i. niet terecht. Immers u heeft zelf vergeten om uw huisnummer op te geven,...
Snelle en vlotte service
Duidelijk en overzichrelijk