Wat vond u van het bestelgemak?
Hoe beoordeelt u de reactiesnelheid (Orderbevestiging etc.)?

John Strik

Was gewoon goed.

R vd Ven

Overzichtelijk en snelle levering.

Verbeter- en of Sterke punten

Eenvoudig bestelproces en duidelijk communicatie

Rijpstra

Prima site duidelijke informatie om eea te zoeken. Prima op tijd geleverd. Goed tevreden over de levering

Details goed beschreven

Gert-jan De volder

Gezocht op de website de juiste afstandsbediening voor mijn afzuigkap, alle type's stonden vermeld dus de keuze was eenvoudig. maa bestelling werd de afstandsbediening eerder afgeleverd dan ik had... Gezocht op de website de juiste afstandsbediening voor mijn afzuigkap, alle type's stonden vermeld dus de keuze was eenvoudig. maa bestelling werd de afstandsbediening eerder afgeleverd dan ik had verwacht. functioneert weer prima. ook de prijs was prima

Verbeter- en of Sterke punten

het overzicht van de mogelijkheden

Bastiaan Hubers

Prima, ik kon mijn niet al te gangbare koolstoffilter snel vinden en eenvoudig bestellen.

Verbeter- en of Sterke punten

Ze konden het door mij gewenste artikel uit voorraad leveren.
Ik kreeg een track and trace code om de zending te volgen.

S. Kistemaker

Duidelijke website

Raven Totaal Bouw

Correcte en snelle levering

Marjan Kal erboer.

Omdat er in mijn nieuwe huis geen filter in de afzuigkap zat heb ik via een foto van de sticker in de afzuigkap op jullie advies een nieuw fliter besteld. Met deze service wasik heel blij. Helaas... Omdat er in mijn nieuwe huis geen filter in de afzuigkap zat heb ik via een foto van de sticker in de afzuigkap op jullie advies een nieuw fliter besteld. Met deze service wasik heel blij. Helaas werd er niet gezegd dat ik 2 filters nodig had. En moest ik er nog 1 bestellen en moest ik 2x de verzendkosten betalen. Hier was ik niet blij mee.

Verbeter- en of Sterke punten

Snelle reactie op de foto.

R.Schut

Prima service. Doen wat ze aangeven bij bestelling. Prima verpakt en tip top in orde

Verbeter- en of Sterke punten

Alleen verliep prima. Dus alles was goed.

Marc023

Goed, duidelijke omschrijving en een snelle correcte levering. Goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces.