Wat vond u van het bestelgemak?
Hoe beoordeelt u de reactiesnelheid (Orderbevestiging etc.)?

Willy Lenting

(Bewerkt)

Het was de eerste keer dat ik er besteld heb maar alles verliep prima

Bennie Holtrop

Eenvoudig en overzichtelijk. Duidelijke communicatie

Marco

Deskundig advies en correcte afhandeling van de bestelling

Duidelijkheid

G.B. Stege

Goede ervaring met de webwinkel

Verbeter- en of Sterke punten

Ook telefonisch goed bereikbaar en er werd direkt en duidelijk antwoord gegeven op vragen.

Kees Duijvelaar

Vetfilters besteld via de website. Door goede informatie, hebben wij daar het juiste type gevonden. De vetfilters werden keurig volgens afspraak geleverd en ze pasten meteen!

goede informatie

Wil Haans

Prima webwinkel voldeed aan de verwachting.

Wendy Brocaar

Mijn ervaring is super. Ik had een afzuigkap besteld waarvan een onderdeel helaas niet aanwezig was en enkele weken zou gaan duren. Na overleg en advies gekozen voor een andere die meteen geleverd... Mijn ervaring is super. Ik had een afzuigkap besteld waarvan een onderdeel helaas niet aanwezig was en enkele weken zou gaan duren. Na overleg en advies gekozen voor een andere die meteen geleverd kon worden. Daar ben ik nu super blij mee. Ik heb bewust een grotere afzuigkap gekocht zodat ik ook o.a. een tosti ijzer en broodmachine onder kan zetten.

Advies en service

Jean van der pol

Uitstekend

Verbeter- en of Sterke punten

We werden gebeld dat het met de betaling niet gelukt was. Super netjes

J. Hakvoort

Prima ervaring opgedaan, kort telefonisch contact gehad, met prima toelichting op het door mij gezochte product.

Verbeter- en of Sterke punten

De producten die ik zocht waren voorzien van duidelijke afbeeldingen en artikel codes

Fam. B

Goed assortiment en snelle levering.

Verbeter- en of Sterke punten

Groot assortiment: Wij vonden een moeilijk te vinden product bij afzuigkap.nl