Door tip van mijn tussenpersoon ben ik bij A Glas autoruitschade terecht gekomen. Wat een goede service! Online had ik me aangemeld, ik werd vervolgens gebeld en alles werd heel goed uitgelegd. Snel... Door tip van mijn tussenpersoon ben ik bij A Glas autoruitschade terecht gekomen. Wat een goede service! Online had ik me aangemeld, ik werd vervolgens gebeld en alles werd heel goed uitgelegd. Snel afspraak kunnen maken en de uitvoering was ook super! Ze hadden zelfs de bestuurderskant en bijrijderskant gestofzuigd, wat een luxe! Mijn ervaring is super goed... aanrader!

Prima terugkoppeling van afspraken en nette afhandeling tijdens bezoek.

Jaimie Pas

Zeer netjes geholpen met het vervangen van onze auto ruit.
Netjes gekeken naar welke uitvoering nodig was i.v.m. sensoren en keurig gekalibreerd. Vriendelijke en vakkundige monteurs.
Mooie...
Zeer netjes geholpen met het vervangen van onze auto ruit.
Mooie wachtruimte en een kopje thee of koffie tijdens het wachten.
Top team! Dankjullie wel.

Onlangs heb ik mijn autoruit laten vervangen ivm een flinke barst.
Onlangs heb ik mijn autoruit laten vervangen ivm een flinke barst.
Vooraf goed geïnformeerd per telefoon en mail. Goed te woord gestaan door het personeel bij aanvang en snel en zorgvuldig geholpen. Afspraken zijn netjes nagekomen.
Ik ben tevreden over de service en kan A glas Nijmegen aanbevelen aan iedereen die schade heeft aan de autoruit.

Grote scheur in ruit, ik werd gebeld voor meer informatie, keurig te woord gestaan. Ruit werd vervangen op afgesproken tijdstip, schoon en correct afgeleverd

Na initieel contact werd een afspraak direct ingepland en werd mijn voorruit binnen een week vervangen. Prettig en professioneel contact. Wachten op vervanging aangenaam in de wachtruimte voorzien... Na initieel contact werd een afspraak direct ingepland en werd mijn voorruit binnen een week vervangen. Prettig en professioneel contact. Wachten op vervanging aangenaam in de wachtruimte voorzien van diverse warme dranken en gratis WiFi.

We zijn ontzettend goed geholpen door A*Glas. We hadden, na een botsing van een fietser op onze auto, een noodruit nodig, op vrijdagmiddag rond 4 uur. We konden direct terecht bij A*Glas, waar... We zijn ontzettend goed geholpen door A*Glas. We hadden, na een botsing van een fietser op onze auto, een noodruit nodig, op vrijdagmiddag rond 4 uur. We konden direct terecht bij A*Glas, waar andere bedrijven aangaven het niet meer voor het weekend op te willen pakken. Hassan is tot na sluitingstijd bezig geweest om het netjes in orde te maken.

De afspraken die gemaakt zijn waren duidelijk, er was snel plek en de installatie van de nieuwe ruit was sneller dan ingeschat klaar. Ik heb zelfs in de tussentijd een tijdelijke werkplek kunnen... De afspraken die gemaakt zijn waren duidelijk, er was snel plek en de installatie van de nieuwe ruit was sneller dan ingeschat klaar. Ik heb zelfs in de tussentijd een tijdelijke werkplek kunnen gebruiken zodat ik ondertussen door kon met mijn werk. Al met al uitstekende service.

De medewerkers zijn klantvriendelijk en de service is goed.

Vriendelijke medewerkers, goede service