Vlaanderen

SterSterLege sterLege sterLege ster

Te kort voor resultaat.

Antwoord Alka.nl

Beste, U heeft op 14 maart een bestelling geplaatst. Ontzuren is een proces dat geleidelijk gaat. Neem voor persoonlijk gezondheidsadvies contact op met een van onze specialisten. Groet, klantenservice Alka

Mork

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

We besteden en dronken Alka vruchten thee, jammer dat zo'n goed product uit het assortiment gaat. Nu bestellen we dus niet meer bij Alka.

Antwoord Alka.nl

Beste Mork, Het was een limited edition product waardoor wij deze thee tijdelijk in het assortiment hadden. Groet, klantenservice Alka

Christel verschaeren

SterSterSterLege sterLege ster

Niet correct dat ik bij mijn bestelling geen gratis drinkbus kreeg.

Antwoord Alka.nl

Beste Christel, Dank voor uw bestelling. U heeft gebruik gemaakt van onze 20% korting van de ontzuringsweken. De reisbeker was een eenmalige actie op 15 maart. Wij hebben meerdere acties per jaar. U wordt op de hoogte gehouden via onze nieuwsbrief. Groeten, Klantenservice Alka

linda

jammer dat je korting krijgt maar er minder in de doosjes zit. dus het is korting op minder

Antwoord Alka.nl

Beste Linda, In de thee zaten eerst 100 zakjes voor € 26,95. Wij hebben er nu (door een andere machine) 96 zakjes inzitten waardoor wij de prijs hebben kunnen verlagen naar € 24,95. De inhoud is met 4% verminderd, de prijs is 8% verlaagd. Je krijgt nu 20% korting op € 24,95. Groet, klantenservice Alka

Margaret

SterSterSterSterLege ster

Al jaren gebruik ik de thee; geen idee of het bijdraagt maar ik vind de thee gewoon lekker. Nu ook maar eens de capsules met magnesium aangeschaft

Antwoord Alka.nl

Beste Margaret, Fijn te lezen dat je de thee zo lekker vindt. Ik ben benieuwd naar uw ervaring met de Basencaps Magnesium. Groet, Belinda Alka

P de Vries

Gebruik al jaren alla thee

Leo

Prima producten en alles prima geregeld.

Martin

Ondanks de deo “stift”, voelt het goed en absoluut geen transpiratie geur meer.

Antwoord Alka.nl

Beste Martin, Geweldig! Dank voor het delen. Zelf ben ik ook fan van de deo. Groet, Belinda Alka

Gre Wiedema

Ik kreeg de beker nagestuurd. Beter kan niet.

Antwoord Alka.nl

Beste Gre, Fijn te lezend dat u er zo blij mee bent. Dank voor het delen. Groet, Belinda Alka

Assie

Lekkere thee

Mirjam

Vond het super dat ik een proefje kreeg.

Veerle

Ik wil later, als mijn huidige bodymelk uit is, die van jullie es uitproberen

kees vis

zure thee helpt tegen jicht

Henk Bernard

Helpt goed tegen jicht.

Rosalie

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Bestelling en verzending gingen prima! Over produkt, deodorant van Alka, niet tevreden, doet niet wat het beloofd. Ga terug naar mijn vertrouwde merk Lovelli.

Antwoord Alka.nl

Hallo Rosalie, Wat vervelend dat de deo niet bevalt, mocht je een klacht hebben kun je contact opnemen met de klantenservice via klantenservice@alka.nl zodat wij je wellicht kunnen helpen. Hartelijke groet, Nathalie Team Alka

Geantwoord op

Alka.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Alka.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 14 januari 2014

Alka.nl

Alka is de zuur-base specialist voor iedereen. De basische supplementen, voeding, thee, huid,- en haarverzorging worden vergezeld van excellente, persoonlijke service en support.

Esp 246

Mork

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Christel verschaeren

SterSterSterLege sterLege ster

Niet correct dat ik bij mijn bestelling geen gratis drinkbus kreeg.

linda

Margaret

P de Vries

Gebruik al jaren alla thee

Leo

Prima producten en alles prima geregeld.

Martin

Ondanks de deo “stift”, voelt het goed en absoluut geen transpiratie geur meer.

Gre Wiedema

Ik kreeg de beker nagestuurd. Beter kan niet.

Assie

Lekkere thee

Mirjam

Vond het super dat ik een proefje kreeg.

Veerle

Ik wil later, als mijn huidige bodymelk uit is, die van jullie es uitproberen