9.7 /10

checkbox0% beveelt Ames Audi aan!

G de Graaf

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte communicatie over levering nieuwe auto. De herhaaldelijk beloofde drie maanden blijkt in de praktijk 5 maanden. Beetje jammer.

Audi Q8

Professioneel en vriendelijk. Klant is koning

Audi q8 etron

Yavuz

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Beunhazen! Auto voor onderhoud gebracht, kapot terug gekregen. Type olie bestaat niet op de bon vermeld, blijkt zoals vermoed een goedkopere olie te zijn (5W30 ipv 0W30 Helix Ultra die normaal wordt gebruikt). Aansprakelijkheid wordt ontkend. Soortgelijke ervaringen van anderen gehoord, er zouden allemaal stagiaires werken die aan de auto prutsen.

Onderhoud Audi

Marijn Andriesse

Optimaal klantgevoel als je bij Ames Audi Dordrecht een auto koopt. Het contact met Rob van begin offerte tot aan het uitrijden van de auto in de showroom als zeer prettig en transparant ervaren!

Sandhya Panday

Ames Audi is de beste dealer die ik tot nu toe heb gehad! Ben al ruim 10 jaar Audi rijder maar zoals ik hier geholpen ben heb ik nog niet meegemaakt. De service, het meedenken, tijd en aandacht, nakomen van afspraken en ga zo maar door. Ik wil in het bijzonder Rob bedanken voor de goede zorgen! Een meer dan verdiende dikke 10 van mij!!

Sandhya

Al jarenlang een trouwe Audi rijder en bij het uitkiezen van mijn nieuwe Audi A5 ben ik geweldig geholpen!! Geweldige service, aandacht, afspraken nakomen maar ook de aftercare😊. Special thanks to Rob!! Voor mij een welverdiende dikke 10!!

Frank

Vriendelijke aflevering. Verkoper kent de klant. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om de auto uit te leggen.

Berry

Afhalen van nieuwe Audi Q4. Goede service, klantvriendelijk

Audi q4

Tristan de Korte

Uitstekende service, communicatie en informatie verstrekking

Audi Q4 Etron

Stephan

Ik ben met open armen, deskundig en erg vriendelijk ontvangen. Met veel enthousiasme heb ik mijn nieuwe auto opgehaald.

Audi A4 Avant

Audi Q3

Desiree

Top!

Audi A3

Ames Audi verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ames Audi heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10