Robert Goudriaan

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Geen ‘ken-je-klant’ koopadvies, moeizame aflevering

auto

R. Wong-si-kwie

Erg goed geholpen door de verkoper en daarom heb ik bij Ames Dordrecht mijn auto gekocht, ondanks dat wij ook een Skoda dealer in Spijkenisse hebben.

Skoda Kodiaq

Martin

Op donderdag 12 september 2024 hebben wij onze nieuwe Skoda Kamiq Monte Carlo in ontvangst mogen nemen. Zoals gebruikelijk bij Ames zijn wij weer uitstekend geholpen. Met name dank aan Davey Pawa, die het hele traject van keuze nieuwe auto tot en met de aflevering daarvan uitstekend en op professionele wijze heeft begeleid. Nogmaals dank daarvoor!!

Skoda Kamiq Monte Carlo uitvoering

Ismail Y.

We hebben lang gewacht op de lancering van de nieuwe Skoda SuperB. Maar toen was het zo ver en kregen we een mail dat de first edition te bezichtigen was in de showroom. Samen met mijn vrouw naar de Ames Dordrecht gegaan vrijwel direct te woord gestaan door Davey Pama. Vanaf het moment dat we de auto konden bezichtigen in combinatie met de super vriendelijke en oprechte aandacht van Davey hebben we hem direct samengesteld en een offerte opgemaakt. Eenmaal thuis, waren we beide er eigenlijk al overuit dat dit hem zou worden en hebben we akkoord gegeven op de offerte. Vanaf dat moment was het wachten weer opnieuw begonnen, uiteraard met positieve zenuwen. Toen was het weer zo ver. Een mail van Davey om een afspraak in te plannen, want we konden de auto ophalen. En nog wel een maand eerder! Dat was natuurlijk fantastisch nieuws, want we keken er echt naar uit. De dag van ophalen, stond Davey zoals we al gewend waren ons direct te woord met de service en aandacht die we van hem gewend zijn. De auto is super, rijd heerlijk en ons gezin is nu compleet :). Een echte gezinsauto met o zo veel ruimte. Heerlijk! De auto hebben we morgen een week in ons bezig en kunnen alleen maar zeggen dat we er elk moment van genieten, zodra we weer met z'n drieën instappen. Na een paar dagen ook weer een telefoontje van Davey om te vragen hoe het bevalt...nogmaals super fijne service, auto en dealer. Al met al zeker een aanrader als je geïnteresseerd bent in een Skoda. Ik zou zeggen Ames Dordrecht.

Skoda SuperB - First Edition

Ferd de Vrind

Vanmorgen 12 juni vlak bij huis een lekke band. Skoda mobiliteitsservice gebeld. Direct contact. Binnen een uur een serviceagen van Ames voor de deur. Snel en vakkundig gerepareerd. Perfecte service! Ferd de Vrind

Skode Fabia Combi

John Mersie

Vanmorgen de auto met een lekke band gebracht. Probleem was 3 kwartier later alweer verholpen. Super fijn, goed en vriendelijk geholpen!

Band

Marielle Greven

Heel vriendelijk!! En snel

Lekke band service

Dick Baerveldt

Prima service, duidelijke afspraken zeer prettig personeel.

Skoda Superb

Nieboer

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht

Skoda fabia, iedere 2 jaar een nieuwe sleutel

Leaseplan leaseauto

Goede service en veel aandacht

Skoda Enyaq

Wim van de Polder / Containerships Land Netherlands B.V.

Weer prima geholpen door het team van Ames Sliedrecht

Onderhoud / bandenwissel

Marvin Aarnoudse

Erg prettige ervaring, verkoper was aangenaam en ervaren! Hele proces was simpel, gemakkelijk en snel.

Skoda Karoq

TenneT TSO BV

Goede communicatie, prettige aflevering van de auto met veel informatie over de auto.

Skoda

Koos Boerema / croonwolterendros

Zeer goede ervaring

Skoda octavia

Comfort Partners TBI

Lease auto Skoda scala

Skoda scala lease

Ames Skoda verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ames Skoda heeft de volgende resultaten bereikt:

Marielle Greven

Heel vriendelijk!! En snel

Lekke band service

Dick Baerveldt

Prima service, duidelijke afspraken zeer prettig personeel.

Skoda Superb

Nieboer

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht

Skoda fabia, iedere 2 jaar een nieuwe sleutel

Leaseplan leaseauto

Goede service en veel aandacht

Skoda Enyaq

Wim van de Polder / Containerships Land Netherlands B.V.

Weer prima geholpen door het team van Ames Sliedrecht

Onderhoud / bandenwissel