Als bestaande klant, met een Tigua uit 2011, van Ames Oud-Beijerland zijn wij in contact gekomen voor de aanschaf van een nieuwe auto. Wij zijn prettig en prima, de de afdeling verkoop, in het...Als bestaande klant, met een Tigua uit 2011, van Ames Oud-Beijerland zijn wij in contact gekomen voor de aanschaf van een nieuwe auto. Wij zijn prettig en prima, de de afdeling verkoop, in het keuzeproces begeleid en hebben gekozen voor een Tiguan onder Private Lease. Door een Tiguan uit aankomende bestellingen te kiezen konden wij vrij snel rijden. De door ons bestelde extra accessoires zijn naar onze zin gemonteerd. De aflevering was prima verzorgd. Inmiddels zijn wij wederom blije Tiguanrijders.
Geweldig geholpen goede service.
Bijzonder prettig ontvangen, ook al zat ik aan het verkeerde loket
Gino
Top service! Helaas iets langer moeten wachten op de levering maar de auto heeft al mijn verwachtingen overtreft!
Kraaijeveld
De nieuwe auto correct afgeleverd, en alle tijd genomen voor uitleg. Ook na aflevering goed geholpen met wat instellingen en de uitleg Parkassist.
P Struijk
Goede benadering van ons als klant , heb niet de indruk dat je een nummer bent. Altijd bereid om naar je te luisteren of te helpen. Ik heb deze ervaring bij Ames Sliedrecht . Maar ik neem aan dat...Goede benadering van ons als klant , heb niet de indruk dat je een nummer bent. Altijd bereid om naar je te luisteren of te helpen. Ik heb deze ervaring bij Ames Sliedrecht . Maar ik neem aan dat dit ook bij de overige vestigingen het geval is .
Op een uitstekende manier geluisterd en meegedacht om te komen tot de aanschaf van een nieuwe T-Roc.
A. Triel (prive aankoop)
Ik ben heel tevreden met de service en aandacht van Ames Ridderkerk bij de aankoop van mijn nieuwe auto.
J & E Kranendonk
Onze auto is door Ames geimporteerd. Dit is allemaal tot in de puntjes geregeld. Wij werden regelmatig (door Reinier de Koning) op de hoogte gehouden over de stand van zaken, dit was heel...Onze auto is door Ames geimporteerd. Dit is allemaal tot in de puntjes geregeld. Wij werden regelmatig (door Reinier de Koning) op de hoogte gehouden over de stand van zaken, dit was heel prettig. Ook de overdracht was heel netjes en leuk geregeld! Alle lof voor Ames autobedrijf en medewerkers! Onze Dank!
Ik ben op een uitstekende manier geholpen bij de aanschaf van mijn T-roc. De verkoper luisterde goed naar mijn wensen, leefde zich goed in en nam alle tijd om tot een aanvaardbaar voorstel te komen.