Ik ben zeer tevreden. Prettig contact en heldere uitleg.
Ton
Alles netjes afgehandeld en super blij met mijn kodiaq
M.J. van der Heiden
Goed en snelle service!
Yvonne Balkema
Prettige manier van benaderen. Niet opdringerig.
Rook-Rijkenbouw
Keurig geholpen door Dhr Wansink ,
Alles netjes besproken bij de aankoop en alles volgens afspraak geleverd .
Hele prettige samenwerking .
Alle lof voor Kris
E-golf geleased bij Ames Dordrecht opgehaald
F van Loon
Uiterst vriendelijk en correct. uitleg over de auto was prima.
Snelle reacties, goede informatie en samen tot een mooi overeenkomst gekomen bij het aanschaffen van een auto.
j.spek
Wij kwamen s'morgens om onze nieuwe auto op te halen, een hele aardige vriendelijke meneer bood ons koffie aan en begon met zijn praatje over de auto, toen de koffie op was bracht hij ons naar de...Wij kwamen s'morgens om onze nieuwe auto op te halen, een hele aardige vriendelijke meneer bood ons koffie aan en begon met zijn praatje over de auto, toen de koffie op was bracht hij ons naar de auto die onder een doek verstopt stond hadden wij nog nooit meegemaakt en we hebben toch al meer nieuwe auto's gekocht. Toen begon hij aan de uitleg van de auto, hij was heel rustig met uitleggen en gaf ons op alle vragen antwoord, heeft zelfs de telefoons ingesteld, prima verkoop of lease adres. Toen wij een week later een bode aan de deur kregen met een mooie anthurium waren we helemaal verbaast, wat een leuke verassing. Daarom geven wij Ames 5 * ga zo door!