9.6 /10

checkbox0% beveelt Ames aan!

Mark Nuijs / Garfield Aluminium

Professioneel en betrokken

Rotterdam World gateway

ben super geholpen door de verkoper Davey Pama

René van Velzen

Fijn geholpen tijdens de aankoop en de daadwerkelijke aflevering. Na een week werd ik gebeld met de vraag of alles naar wens was. Heldere afspraken en snel handelen, ik ben zeer tevreden

VW TROC private lease

Leen Wigboldus

In één woord: KLASSE

Teunie

In november vorig jaar een nieuwe Audi via Private Lease aangeschaft. Het gehele traject prima geholpen door Stijn. Heeft goed met ons meegedacht, ook omdat we de auto zo snel mogelijk nodig hadden. Al onze vragen zijn snel en kundig beantwoord, niets was teveel. Met onze vorige auto hier ook altijd al geweest voor onderhoud en reparaties en ook daarvoor altijd netjes en vriendelijk geholpen. Men denkt met je mee en is eerlijk in de prijsopgaven. We hopen voorlopig met onze auto voort te kunnen, maar mocht er in de toekomst weer iets nieuws nodig zijn weten we in ieder geval waar we heen gaan!

Audi A3 Sportback S-edition

Cees Brandsma

Voor de 3e keer op rij een nieuwe Private Lease auto opgehaald, van de Seat Mii naar de Ibiza en nu dan een Arona. Dat spreekt voor zich denk ik ;-)

Seat Arona

M.Don (BAM)

Goed bedrijf!, Prima uitleg gehad, ook het voortraject was Oké, levering snel, al met al een hele fijne ervaring,

Q4

A. van der Most

Dochter haar schoonfamilie komt al jaren bij jullie, ik kan niet anders zeggen dat er de tijd voor me genomen werd bij de bestelling, bij aflevering/onthulling werd alles met me doorgenomen over de auto. Topservice kan niet anders zeggen, bedankt Ames voor de goede zorgen.

Polo

Synergie

Super

Skoda Octavia

Hans

Prima geholpen, door Bram, bij de aanschaf van een nieuwe Tiguan. Ni te was te veel, TOP!

VW Tiguan

Lars

Weijts

Vandaag onze nieuwe auto opgehaald!! Wij zijn ontzettend goed geholpen top service

Volkswagen Taigo

B. van Strijen

Goed geholpen zowel bij de aankoop als de service afdeling.

Ames Dordrecht

Deze week m'n 3e auto opgehaald bij Ames daar ik uiterst tevreden ben met de service en vakbekwaamheid ben van een skoda kamiq overgestapt naar de VW T-Roc i.v.m max. trekgewicht daar ik bij Ames wilde blijven vanwege de goede ervaringen

VW T-Roc

Rijk den Dunnen

Bijzonder hulp aan en meedenkend.

Skoda Karoq

Ames verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ames heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 16 november 2017

Ames

Ames Autobedrijf is officiële merkdealer van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens in Dordrecht en omstreken. Vragen of opmerkingen? Wij staan voor u klaar!

Laan der Verenigde Naties 75

Lars

Weijts

Volkswagen Taigo

B. van Strijen

Goed geholpen zowel bij de aankoop als de service afdeling.

Ames Dordrecht

VW T-Roc

Rijk den Dunnen

Bijzonder hulp aan en meedenkend.

Skoda Karoq

Ames heeft de volgende resultaten bereikt: