Klantvriendelijk, duidelijke uitleg en afspraken nakomen. Professionele uitvoering werkzaamheden.

E

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slecht afspraken komen ze niet na en erbij auto slecht gerepareerd waarvan ik 3 x auto terug moest brengen om het op nieuw te laten repareren ze houden je aan de lijn komen afspraken niet na

Schade reparatie

Super bedrijf, klantvriendelijk en vakkundig. Auto is prachtig gerepareerd en binnen de afgesproken tijd. Alles rechtstreeks geregeld met verzekering. Geen rompslomp voor mij

01 Evaluatie schadeherstel

Ik ben professioneel en vriendelijk geholpen. Een leenauto was onmiddelijk beschikbaar en ik kon direct vertrekken na een snelle administratieve afhandeling m.b.t. de leenauto. Schade prachtig hersteld.

01 Evaluatie schadeherstel

Zeer snelle en betrouwbare service. Ik heb mijn auto zo goed als nieuw teruggekregen.

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade gaat professioneel te werk door oog te hebben voor de wensen van de klant. Er wordt goed gecommuniceerd en ze denken met je mee. Al met al een top service!

01 Evaluatie schadeherstel

Het eerste contactmoment verliep al prettig en ik kon snel terecht voor schadeherstel aan mijn auto. Daarnaast ook vriendelijk en meedenkend personeel.

01 Evaluatie schadeherstel

Schade is netjes hersteld En ik zie er weinig van terug. Relatief snel afgeleverd en volgens planning af!

01 Evaluatie schadeherstel

Wat een geweldig fijn bedrijf en extreem vriendelijke medewerkers. Het eindresultaat is prachtig en zeer tevreden met de service.

Ik ben zeer tevreden

01 Evaluatie schadeherstel

Leuke en fijne medewerkers, auto is weer prachtig!

01 Evaluatie schadeherstel

Makkelijk afspraak te maken, vriendelijke mensen, auto weer netjes gerepareerd binnen de afgesproken tijd, goede en nieuwe vervangende auto.

01 Evaluatie schadeherstel

Super vriendelijk, vakkundig en doen wat ze beloven!

Goed en netjes hersteld.

Nee maar goeie service

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade Amsterdam Zuidoost verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade Amsterdam Zuidoost heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 31 mei 2018

ASN Autoschade Amsterdam Zuidoost

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Van der Madeweg 25

1114AM Amsterdam

E

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Schade reparatie

Ik ben zeer tevreden

01 Evaluatie schadeherstel

Leuke en fijne medewerkers, auto is weer prachtig!

01 Evaluatie schadeherstel

Super vriendelijk, vakkundig en doen wat ze beloven!

Goed en netjes hersteld.

Nee maar goeie service