Positief, al was het bij het afrekenen een verrassing dat er 150 euro eigen risico moest worden betaald. Dit was vooraf niet medegedeeld door ASN en/of de verzekeraar. Nog was vermeld waarom dit...Positief, al was het bij het afrekenen een verrassing dat er 150 euro eigen risico moest worden betaald. Dit was vooraf niet medegedeeld door ASN en/of de verzekeraar. Nog was vermeld waarom dit gebeurde en wanneer ik dan mijn geld terug kreeg omdat de schade niet door mij was veroorzaakt.
Zeer vriendelijk en professioneel. Schade zeer goed hersteld en uitstekende ervaring
Contact zeer snel gemaakt via mijn verzekering die dit bedrijf adviseerde aan mij. Schade is opgenomen advies gegeven. Afspraak voor herstel gemaakt en daar ik slecht ter been ben en in...Contact zeer snel gemaakt via mijn verzekering die dit bedrijf adviseerde aan mij. Schade is opgenomen advies gegeven. Afspraak voor herstel gemaakt en daar ik slecht ter been ben en in een automaat rij , werd mij ook een auto met automaat ter leen gesteld. De reparatie is keurig afgehandeld binnen de afgesproken tijd. Een bedrijf dat ik iedereen kaan aanbevelen.
Reparatie keurig en ruim binnen de tijd uitgevoerd. Ook fijne vervangende auto gekregen.
Heldere en duidelijke communicatie. Alles liep zoals afgesproken.
Betrouwbaar en houden zicht goed aan de afspraken De schade aan mijn auto is goed hersteld en netjes afgeleverd Top
Prima service, heldere uitleg, flexibel en vakwerk, echt helemaal goed. ook erg vriendelijk en alles netjes opgeleverd zoals afgesproken. Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen, kort...Prima service, heldere uitleg, flexibel en vakwerk, echt helemaal goed. ook erg vriendelijk en alles netjes opgeleverd zoals afgesproken. Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen, kort samengevat; Top, Top, Top!
Mensen zijn vriendelijk . de zaak ziet er schoon en netjes uit, de reparatie is perfect utgevoerd
Vriendelijke medewerkers en kennis van zaken.
Contact met schadebedrijf verliep uitstekend. Vriendelijk personeel. Reparatie is fantastisch uitgevoerd. Zou niet weten hoe dit beter zou kunnen. Ik ben ook snel geholpen.