- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
Enorm grondig de lakschade opgelost en zeer tijdig weer opgeleverd. Chapeau
Zeer snel, netjes en absoluut deskundig geholpen. Auto is weer als niet, complimenten
Zeer vriendelijke medewerkers. Vervangend vervoer prima geregeld. Uitvoering binnen de afgesproken tijd, ruim op tijd bericht dat auto opgehaald kan worden. Alleen vrij lange wachttijd voordat ik terecht kon voor herstel.
Ik vond de mensen/monteurs die ik heb gesproken vriendelijk, meedenkend en duidelijke informatie geven. Ik vond het wel teleurstellend dat ik geen vervangend vervoer kon krijgen, maar ik ben onwijs blij dat mijn auto zo snel is gemaakt/de schade hersteld! Dus over all een hele fijne ervaring!
Schade is goed hersteld, vriendelijke mensen.
Fantastisch!! Een super snelle klantvriendelijke service. Ondanks enorme drukte hebben ze ons snel weer op de weg geholpen. Onze auto ziet er weer uit alsof er niets gebeurd is. Advies; bij schade aan je auto moet je bij dit bedrijf zijn
Positief, al was het bij het afrekenen een verrassing dat er 150 euro eigen risico moest worden betaald. Dit was vooraf niet medegedeeld door ASN en/of de verzekeraar. Nog was vermeld waarom dit gebeurde en wanneer ik dan mijn geld terug kreeg omdat de schade niet door mij was veroorzaakt.
Zeer vriendelijk en professioneel. Schade zeer goed hersteld en uitstekende ervaring
Contact zeer snel gemaakt via mijn verzekering die dit bedrijf adviseerde aan mij. Schade is opgenomen advies gegeven. Afspraak voor herstel gemaakt en daar ik slecht ter been ben en in een automaat rij , werd mij ook een auto met automaat ter leen gesteld. De reparatie is keurig afgehandeld binnen de afgesproken tijd. Een bedrijf dat ik iedereen kaan aanbevelen.
Reparatie keurig en ruim binnen de tijd uitgevoerd. Ook fijne vervangende auto gekregen.
Heldere en duidelijke communicatie. Alles liep zoals afgesproken.
Betrouwbaar en houden zicht goed aan de afspraken De schade aan mijn auto is goed hersteld en netjes afgeleverd Top
prima service, heldere uitleg, flexibel en vakwerk, echt helemaal goed. ook erg vriendelijk en alles netjes opgeleverd zoals afgesproken. Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen, kort samengevat; Top, Top, Top!
Mensen zijn vriendelijk . de zaak ziet er schoon en netjes uit, de reparatie is perfect utgevoerd
Vriendelijke medewerkers en kennis van zaken.
ASN Autoschade Bodegraven verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Bodegraven heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Bodegraven
Broekveldselaan 5
2411NL Bodegraven
Enorm grondig de lakschade opgelost en zeer tijdig weer opgeleverd. Chapeau
Schade is goed hersteld, vriendelijke mensen.
Heldere en duidelijke communicatie. Alles liep zoals afgesproken.
Vriendelijke medewerkers en kennis van zaken.
ASN Autoschade Bodegraven heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Bodegraven