Ik wordt er zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. De schade werd op tijd gerepareerd en ik kon een fiets lenen om naar mijn werk te kunnen. De inschatting van de kosten klopte en je ziet niets... Ik wordt er zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. De schade werd op tijd gerepareerd en ik kon een fiets lenen om naar mijn werk te kunnen. De inschatting van de kosten klopte en je ziet niets meer van de schade. Een heel leuk en betrouwbaar bedrijf

Wat een enorm deskundig, klantvriendelijk, goed communicerend bedrijf. Fijne en eerlijk personeel die gemaakte afspraken nakomt. Humor, meedenken en advies, super fijn

Prima behandeling

Camper laten poetsen en kleine deukjes en jrasjes laten weghalen/ polijsten. Snel en naar volle tevredenheid geholpen. Prima prijs. Vriendelijke mensen.

Uitstekend. erg vriendelijk personeel. hebben heel goed werk geleverd!!

Zeer vriendelijke ontvangst aan balie, snelle hulp om bumper provisorisch te herstellen (vast te zetten) vooruitlopend op echte reparatie.
Reparatie super netjes uitgevoerd !

Ben zeer tevreden over de uitvoering van de schade en de contacten met de receptie. Ik geef jullie graag een 10.

Goed, wel lange wachttijd, voordat schade hersteld kan worden

Zeer nette en goede behandeling, weten waar ze het over hebben!

Meer dan uitstekend.