- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
Goede service!
Fijne medewerkers bij balie die weten waar ze over praten! Mijn auto is in de afgesproken periode gerepareerd. Super bedrijf!
Fijne medewerkers met verstand van zaken. Reparatie was klaar binnen de vertelde tijd. Als wij weer schade hebben gaan we zeker weer terug naar ASN Autoschade Burgum
Een zeer goed bedrijf. In tegenstelling tot eerder ervaring bij schade herstel was er geen tweemaandenlange wachtlijst maar konden twee weken na de schade onze auto voor reparatie brengen. Deze is zeer vakkundig uitgevoerd. Ook qua vervangend vervoer was het goed geregeld. Zo konden we de middag voor de reparatiedatum de auto's al omwisselen omdat dat beter uitkwam qua werk. Top gedaan ASN Autoschade Burgum!
Uitstekend behandeld
Keurige reparatie en prima contact.
Supersnelle service en zeerrrrr tevreden met alle afhandelingen.
De dienstverlening was goed. Vriendelijk personeel. De verstrekte informatie was helder. Ik kon snel terecht voor reparatie van de schade. Gemaakte afspraken zijn nagekomen.
Snel contact, afspraak ingepland en service voor een leenauto. Prima geregeld.
Uitstekend, met het aanmelden, afspraak plannen en herstel van de schade 100% tevreden, vriendelijk en behulpzaam personeel.
heel servicegericht
Afspraken worden nagekomen, hele vlotte service en onzichtbaar herstel. Auto ook nog gewassen. Klasse!
Zeer correcte afwerking, vriendelijk personeel. Mooie en snelle aflevering.
Reparatie snel en goed uitgevoerd. Fijne communicatie en geen gedoe van administratie.
ASN Autoschade Burgum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Burgum heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Burgum
Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 22a
9251GA Burgum
Goede service!
Uitstekend behandeld
Keurige reparatie en prima contact.
Supersnelle service en zeerrrrr tevreden met alle afhandelingen.
Snel contact, afspraak ingepland en service voor een leenauto. Prima geregeld.
heel servicegericht
Zeer correcte afwerking, vriendelijk personeel. Mooie en snelle aflevering.
ASN Autoschade Burgum heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Burgum